Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Presztízsmérkőzés a leendő bajnok ellen

Vasárnap 19:30-kor az ETO a 2017/2018-as NB II-es bajnokság leendő bajnokcsapata, az MTK ellen lép pályára Budapesten a Hidegkuti Nándor Stadionban. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Presztízsmérkőzés a leendő bajnok ellen

Kemény ellenfél vár az ETO-ra a Merkantil Bank Liga 35. fordulójában, ugyanis a leendő bajnok MTK hazai pályán fogadja csapatunkat. Az őszi fordulóban az ETO bravúros játékkal, hátrányból fordítva nyerte meg a találkozót 2-1-re a már akkor is listavezető MTK ellen. Novemberben a vendégek már a 6. percben vezetést szereztek Lencse révén, erre válaszolt Szabó Lukas a 44. percben egy csúsztatott fejesgóllal. Az egyenlítést követően a második félidőben nagy erőket mozgatott meg a csapat, aminek meg is lett az eredménye, az 52. percben Magasföldi önzetlen passza után Szimcso szerezte meg a vezetést, amit meg is tudtunk tartani a meccs végéig.

Azóta eltelt 18 forduló, ellenfelünk pedig végig magabiztosan tartotta listavezető helyezését, jelenleg 79 ponttal büszkélkedhet a leendő bajnok MTK. Az elmúlt 3 fordulóban 1-0-ra legyőzték hazai pályán a Gyirmótot, majd szintén hazai pályán 4-1-re a Sopront, legutóbb pedig 2-2-es döntetlent játszottak a Credobus Mosonmagyaróvárral. Nem kérdés, hogy az ETO ellen is győzelemre, sőt bajnoki ünneplésre készülnek, azonban csapatunknak feltett szándéka ezt megakadályozni.

Az ETO legutóbb gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapata ellen, előtte a hétközi fordulóban idegenben aratott 2-4-es győzelmet a Kazincbarcika ellen, 2 hete pedig a Soroksárt sikerült hazai pályán 2-0-ra felülmúlni. Csapatunk jelenleg a tabella 7. helyén áll 52 ponttal, csupán 6 ponttal lemaradva a jelenlegi 3. helyezett Békéscsabától. Továbbra is cél, hogy a csapat odaérjen a dobogó legalsó fokára, ehhez pedig az MTK-t is le kell győzni. Egyszer már sikerült, bízzunk benne, hogy most sem lesz másképp. Azt azonban nyugodtan mondhatjuk, hogy az őszi forduló eredményével (2-1) mindenki boldogan kiegyezne a holnapi meccsen.

Szentes Lázár: "A 2017/2018-as NB II-es bajnokság leendő bajnokcsapatához utazunk vasárnap. A hazaiak nyilvánvalóan győzelemre és ünneplésre készülnek. Mi pedig arra, hogy ezt megakadályozzuk és a lehető legtöbbet hozzuk ki a mérkőzésből."

Információk a mérkőzésről: 

A vendégpénztár a mérkőzésnapján 17:00- kor fog kinyitni, a teljes árú jegyek 800 forintba kerülnek, 18 év alattiaknak, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig ingyenes. Kedvezményre jogosító igazolvány legyen mindenkinél a vásárláskor!

A vendégkapu a Sport utca felől található. Külön vendégparkoló nem áll rendelkezésre, így a környező utcákban (Sport utca, Százados utca, Salgótarjáni út...stb.), a KRESZ szabályainak megfelelően tudnak a szurkolók parkolni.
Tömegközlekedés: az 1-es villamos közvetlenül a stadion előtt áll meg, amely elérhető mind a Népliget autóbusz állomásról, mind pedig a Puskás Ferenc Stadiontól.

Csak az ETO! Hajrá Győr!

További híreink

Megalakult az ETO OLD STARS csapata!

Megalakult az ETO OLD STARS csapata!

Az ETO FC VIP termében egy jó hangulatú megbeszélés során új keretek között megalakult az ETO OLD STARS csapata, ami a jövőben az öregfiúk mezőnyben fogja képviselni az egyesületet.

Hazai döntetlen a Tiszakécske ellen

Hazai döntetlen a Tiszakécske ellen

Nem sikerült itthon tartani a 3 pontot a Tiszakécske ellen, hátrányból egyenlített az ETO, de fordítani már nem tudott, így 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Az újonc Tiszakécske csapatát fogadjuk

Kiemelt támogatóink

Támogatóink