Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Gól nélküli döntetlen a Szeged ellen

Habár nagy mezőnyfölényben játszottunk, a „döntetlenkirály” címre joggal pályázó Szeged ellen második próbálkozásra sem sikerült megszereznünk a három pontot.

Gól nélküli döntetlen a Szeged ellen

WKW ETO FC Győr - Szeged 2011-GA  0:0 (0:0)

WKW ETO FC Győr: Szatmári Zoltán (K) – Kovács Krisztián, Vadász Viktor, Debreceni András, Rokszin Ádám – Bagi István, Szatmári Lóránd, Magasföldi József (CSK) – Szabó Lukas, Szánthó Regő, Zamostny Balázs

Cserék: Onódi Ákos (K), Gyagya Attila Lehel, Szabó Bátor, Völgyi Dániel, Tajthy Tamás, Szimcso Viktor, Erdélyi László

Csapatunk ősszel Gyulán 0:0-ás döntetlent ért el a Szeged 2011 csapata ellen egy rendkívül viharos napon, ami a játék képére és a minőségére rányomta a bélyegét. Együttesünknek nyolc nap leforgása alatt a tegnapi volt a harmadik találkozója. Múlt vasárnap Lipcsei Péter Soroksárját győztük le 2:0 arányban, majd szerdán a Kazincbarcika otthonából sikerült elhoznunk a három pontot.

1. Félidő

A találkozó első perceiben egy veszélyes szabadrúgást követően maradtak le a beadásról a szegedi játékosok a kapunknál. Ezt követően csapatunk hatalmas mezőnyfölényt alakított ki, de a megtermett vendég védők rendre a helyükön voltak a próbálkozásainknál. A 18. percig kellett várni az első nagy helyzetig, amikor Szabó Lukas passzolt az üres területre bemozgó Magasföldi elé, aki mellel készített le Zamostnynak, akinek bal lábas kapáslövését hatalmas bravúrral védte a vendégek portása. A mezőnyfölényünk állandósult a félidő hátralévő részében, de gólveszély csak a 39. percben alakult ki, akkor is a kék mezes vendégek előtt. Egy kontrát követően Zivanovic éles szögből leadott lövést Szatmárinak kellett bravúrral hárítania.

2. Félidő

A második félidő játékképe szinte azonos volt az első félidőben látottakkal. Hatalmas meddő mezőnyfölényt sikerült kialakítanunk, de csak az 56. percben jutottunk el Szatmári Lóránd átlövésének is köszönhetően az ellenfél kapujáig. A félidő derekán Szentes Lázár vezetőedzőnk a támadások elősegítése érdekében behozta pályára Szimcsot és Erdélyit, ennek is köszönhetően még aktívabban támadtunk, de a szegedi védelmet ennek ellenére sem tudtuk feltörni. A találkozó 77. percében Magasföldi tekert kapura egy a tizenhatos sarkánál megítélt szabadrúgást, azonban Aleksic kapus szögletre tolta lövését. A 85. percben Erdélyi próbálkozott lövéssel, de ezúttal sem sikerült a kapus eszén túljárni. A rengeteg sérülés miatt a játékvezető 7 percet hosszabbított, azonban a ráadásban már csak a vendégek tudtak veszélyeztetni, Szatmári Zoltánnak kellett kétszer is nyújtózkodnia.

Az őszi találkozóhoz hasonlóan ezúttal sem sikerült a csapatoknak gólt szerezni, a találkozó 0:0-val végződött, ami talán egyik csapatnak sem éppen legmegfelelőbb. Folytatás vasárnap az MTK otthonában.

Őze Tibor: Maximális elismerésünk a játékosaink és a csapatunk felé! Nagyon értékes pontot szereztek egy gyilkos sorozat végén, egy minden tisztelet megérdemlő nagy múltú klub otthonában. Mindkét csapat nagyon sokat tett a győzelemért, kis szerencsével mi is rúghattunk volna gólt a végén. A döntetlent igazságosnak tartom. Még egyszer mondom, gratulálok a csapatnak!

Szentes Lázár: Amire a beharangozóban is utaltam, az sajnos bekövetkezett, a döntetlenkirály Szeged nem véletlenül döntetlenkirály. Mivel nagyon megszervezett a védekezése, nagyon masszív a védekező játékuk. Az első félidő első 20-25 percében lett volna sanszunk, akkor jobban mozgattuk őket, de sajnos nem tudtunk gólt szerezni. Ahogy telt az idő, egyre jobban tördelték a játékot, mi pedig sajnos nem tudtuk feltörni őket. 

KÉPEK A MÉRKŐZÉSRŐL: https://www.facebook.com/pg/etofcgyor/photos/?tab=album&album_id=2121274751222233 

További híreink

Megalakult az ETO OLD STARS csapata!

Megalakult az ETO OLD STARS csapata!

Az ETO FC VIP termében egy jó hangulatú megbeszélés során új keretek között megalakult az ETO OLD STARS csapata, ami a jövőben az öregfiúk mezőnyben fogja képviselni az egyesületet.

Hazai döntetlen a Tiszakécske ellen

Hazai döntetlen a Tiszakécske ellen

Nem sikerült itthon tartani a 3 pontot a Tiszakécske ellen, hátrányból egyenlített az ETO, de fordítani már nem tudott, így 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Az újonc Tiszakécske csapatát fogadjuk

Kiemelt támogatóink

Támogatóink