Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

BL Főpróba Veszprémben

A Rába ETO futsalosai ma este 18:30-kor az FC Veszprém otthonában lépnek pályára a pénteki UEFA Futsal Cup elődöntő főpróbának is tekinthető rangadón. Argentin szerzeményük, Nicolas Rolón is ma debütál zöld-fehérben, a Rájátszás ’B’ csoportgyőzelmének megszerzése érdekében csak a győzelem elfogadható a Címvédő számára.

BL Főpróba Veszprémben

Négy nappal az ETO-Sporting találkozó előtt remek alkalom lesz felmérni a csapat állapotát a jó erőkből álló Veszprém otthonában, mentális szinten is fontos a ma esti siker az ETO számára.

A 4. forduló előtt a Haladás vezeti egy pont előnnyel  a tabellát, igaz, az ETO egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Hat pontra lemaradva követi a bajnokot a Veszprém, akik hazai pályán fergeteges szurkolói buzdítással és várhatóan telt házas rangadóval várják a győrieket.

Nyilván nem ezen az egy mérkőzésen fog minden eldőlni a csoport helyezéseket illetően. Fontos az ETO számára egy jó eredmény, hogy erőt lehessen meríteni majd a BL Final Fourhoz, illetve érzelmi tartalékot képezzen a Swietelsky elleni összecsapásra is.

Az ETO a Rájátszásban első fordulójában négygólos előnyről izgulhatott az Aramis otthonában (5-6), majd legutóbbi meccsén a fiataljaira támaszkodva nyert 8-2-re a Bőny ellen. A házigazda Veszprém pedig simán győzni tudott a Bőny ellen (4-0), majd kétgólos hátrányból veszítette el az utolsó percben a Haladás elleni összecsapást (5-6).

Akkor nagyon közel volt a siker a Madarász legénység számára, várhatóan az ETO ellen szeretnék kiköszörülni a csorbát a veszprémiek. Fantasztikus hangulat és hatalmas meccs várható a veszprémi Március 15 utcai csarnokban, remélhetőleg csapatunk ismét megszerzi a kötelező 3 pontot!

Gyerünk srácok, meg kell mutatni, mit tudtok! Csak az ETO! Hajrá Győr!

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink