Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO-Nyíregyháza idén harmadszor

Ma délután 17 órakor a Nyíregyháza Spartacus FC csapatát fogadjuk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában. A mérkőzést az M4 Sport közvetíti.

ETO-Nyíregyháza idén harmadszor

Az idei szezonban harmadszor csap össze a két csapat, ősszel a bajnokságban és a Magyar Kupában is találkoztak. Mindkét mérkőzés az ETO győzelmével zárult, a bajnokságban idegenben 0-1-re győzött az ETO Zamostny találatával, Szentes Lázár ezen a mérkőzésen debütált a csapat élén. A Magyar Kupában hazai pályán fölényes 3-1-es győzelmet arattunk Erdélyi duplájával, illetve Szabó Lukas találatával a hosszabbításban.

Az ETO-nak a legutóbbi két mérkőzésen nem sikerült a pontszerzés, így jelenleg 42 ponttal a tabella 7. helyén áll a csapat. A mai mérkőzésen mindenképpen győzni kell, különben komoly hátrányba kerülünk az előkelőbb helyekért vívott harcban. A Nyíregyháza 48 pontos, és a tabella 5. helyéről várja a mai találkozót. A hétközi fordulóban hazai pályán 3-1-re legyőzték a Dorog csapatát, előtte azonban 0-1-es vereséget szenvedtek a Credobus Mosonmagyaróvártól.

A korábbiakból kiindulva izgalmas, nagy iramú mérkőzésre számíthat mindenki, aki ma délután kilátogat az ETO Stadionba, és bízunk benne, hogy ismét látványos ETO győzelemnek lehetnek szemtanúi szurkolóink.

Szentes Lázár: "Három idegenbeli vereségünk miatt lépéshátrányba kerültünk a harmadik helyért vívott küzdelemben. Ezért még nagyobb jelentőséggel bír a Nyíregyháza elleni vasárnapi mérkőzésünk. Mivel ez az utolsó lehetőségünk, hogy ne szakadjunk le az előttünk állóktól, ennek tudatában mindent beleadunk a győzelemért."

További híreink

Királyi győzelem a Budafok ellen

Királyi győzelem a Budafok ellen

Megtört a jég, megvan az első hazai győzelem! Csapatunk rendkívül szervezett és magabiztos játékkal 4:0-ra nyerte a Budafok elleni mérkőzést. Király József vezetőedző győzelemmel debütált az ETO kispadján.

Király vezetésével a Budafok ellen nyerni kell
Király József az ETO FC új vezetőedzője

Király József az ETO FC új vezetőedzője

Mészöly Géza távozása után az ETO FC Győr vezetősége Király Józsefet nevezte ki vezetőedzőnek, akinek sok sikert kívánunk az ETO élén!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink