Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Csötönyi és Sipos a BEZÁR A BAZÁR!-ban

Női csapatunk tehetségei, Csötönyi Tímea és Sipos Lilla nem csak a pályán brillíroznak, ma este a Bezár a bazár! című gameshow-ban fognak szerepelni a TV2-n. Vajon sikerül nekik kiüríteni a bazárt?

Csötönyi és Sipos a BEZÁR A BAZÁR!-ban

 „Februárban kerestek meg a TV2-től, hogy nincs-e kedvem kipróbálni magam a Bezár a bazár!-ban, mert régen még jelentkeztem egy másik kvízműsorba, ami miatt elmentették az adatokat. Gondoltam, miért ne mennénk el a castingra? Mivel ez egy páros játék, a Junit választottam játékostársamnak, mert nagyon jó barátságra tettünk szert az ETO-ban, mondhatni Tesók vagyunk.” – meséli Timi a kezdetekről.

Timi mesélt arról is, mi minden történt velük a műsor előtt. „A casting 2 körös volt, ami visszahívós lett volna, de olyan jól sikerült az első kör, hogy egyből mentünk a másodikra. Kamera előtt kellett bemutatni magunkat, egymást. Aztán kvíz tesztet kellett írnunk, majd gyakorlati teszt is volt. Végül bekerültünk a műsorba!”

Szabályok: A TV2 új gameshow-ja ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat. Ha a játékospárok jól válaszolnak a kvízkérdésekre, értékes másodperceket kapnak, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nyereményt szerezzenek a bazárból. A játékosoknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük - a kvízkirály - 9 kvízkérdésre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos - a nyereményvadász - használ fel arra, hogy a bazárból minél több értékes nyereményt szabadítson ki, mielőtt bezárul a bazár ajtaja. Ezen felül van egy 10., az úgynevezett "Mindent vagy semmit" kérdés: ha erre is jól válaszolnak, akkor a bazárban lévő összes nyereménytárgy a párosé lesz. A tíz kérdés alatt pedig két segítséget is felhasználhatnak a versenyzők.

A lányok a péntek este 19 órai adásban fognak szerepelni, vagyis ma kiderül, sikerült-e a pályán jól összeszokott párosnak kiüríteni a bazárt! Mindenesetre mi nagyon szurkolunk nekik, akkor is, ha most nem gólra megy a játék!

TV2, 19:00 – Bezár a bazár!
Hajrá csajok!

További híreink

Kilenc győri a női utánpótlás válogatottakban

Kilenc győri a női utánpótlás válogatottakban

A magyar női U17-es válogatott EB-selejtező mini tornán vesz részt 2018. szeptember 18. és 27. között Macedóniában, ahová az ETO-ból Ploner Sandra, Kelenföldi Petra, Fülöp Helga, Gaál Rebeka és Zsédely Réka is meghívást kapott.

4 meccs 33 lőtt gól

4 meccs 33 lőtt gól

A női felnőtt, ifjúsági és serdülő csapatunk is fölényes győzelmet aratott a hétvégén. Szombaton Keglovich Ferenc U16-os együttese 17:0-ra nyert a Békéscsaba ellen, majd az NBI-esek megszerezve idei első győzelmüket, 8:0-ra múlták felül a Magyar Labdarúgó Egyletet. Vasárnap pedig Süle János U19-es gárdája rúgott hetet a kaposváriaknak. Igaz, a legkisebbek kikaptak, de egyszer ők is betaláltak a szombathelyiek kapujába.

Az újonc MLE érkezik

Az újonc MLE érkezik

Soron következő ellenfelünk eddig három vereséggel a tabella utolsó helyén áll, az első körben 14-0-s vereséget szenvedtek az MTK-tól, míg a második fordulóban 2-1-re kaptak ki a szintén újonc Szent Mihály csapatától, majd a Ferencváros 11-0-ra győzte le őket Kozármislenyben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink