Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO – MTK a Jet-Sol Liga folytatásában

A múlt heti válogatott szünet után ismét pályán női labdarúgó csapatunk. Ezúttal a címvédő MTK együttesét fogadjuk a szombaton 11:00 órakor kezdődő találkozón.

ETO – MTK a Jet-Sol Liga folytatásában

A héten még négy játékosunk az U19-es elitkörön játszott meccseket, Gődér Brigitta pedig a román válogatottal világbajnoki-selejtezőn szerepelt, így a már megszokott módon ismét csak pénteken tud találkozni a teljes keret. Az alapszakaszban mind a két alkalommal sikerült pontot rabolni a fővárosiaktól, egyszer 2:1-es győri győzelem, egyszer pedig 1:1-es döntetlen született. Reálisan tekintve csapatunk a 3-4. helyért fog majd versenybe szállni, de addig is minden soron következő mérkőzésen egyaránt cél a győzelem, a pontszerzés és a tisztes helytállás!

További híreink

Kilenc győri a női utánpótlás válogatottakban

Kilenc győri a női utánpótlás válogatottakban

A magyar női U17-es válogatott EB-selejtező mini tornán vesz részt 2018. szeptember 18. és 27. között Macedóniában, ahová az ETO-ból Ploner Sandra, Kelenföldi Petra, Fülöp Helga, Gaál Rebeka és Zsédely Réka is meghívást kapott.

4 meccs 33 lőtt gól

4 meccs 33 lőtt gól

A női felnőtt, ifjúsági és serdülő csapatunk is fölényes győzelmet aratott a hétvégén. Szombaton Keglovich Ferenc U16-os együttese 17:0-ra nyert a Békéscsaba ellen, majd az NBI-esek megszerezve idei első győzelmüket, 8:0-ra múlták felül a Magyar Labdarúgó Egyletet. Vasárnap pedig Süle János U19-es gárdája rúgott hetet a kaposváriaknak. Igaz, a legkisebbek kikaptak, de egyszer ők is betaláltak a szombathelyiek kapujába.

Az újonc MLE érkezik

Az újonc MLE érkezik

Soron következő ellenfelünk eddig három vereséggel a tabella utolsó helyén áll, az első körben 14-0-s vereséget szenvedtek az MTK-tól, míg a második fordulóban 2-1-re kaptak ki a szintén újonc Szent Mihály csapatától, majd a Ferencváros 11-0-ra győzte le őket Kozármislenyben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink