Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Soós Imre az ETO Futball & Futsal Kft. új ügyvezetője

Közös megegyezéssel távozott Mányi Péter, aki 2017. december 6-tól 2018. március végéig látta el az ügyvezetői feladatokat, helyét Soós Imre sportigazgató veszi át.

Soós Imre az ETO Futball & Futsal Kft. új ügyvezetője

Az ETO Futball & Futsal Kft. elmúlt negyedévében a pénzügyi konszolidáció megvalósítása volt a legfontosabb feladat. Örömmel mondhatjuk, hogy ez március végével sikeresen megvalósult, így most a sportszakmai munka kerül előtérbe. 

Mányi József tulajdonos úgy döntött, hogy a sportigazgatói és az ügyvezetői feladatokat összevonja, elősegítve ezzel a jövőbe mutató szakmai építkezést.

Ugyanitt szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy a Kisalföld 2018. április 11-i, LXXIII./83. számának 18. oldalán megjelent „Mintegy nyolcszázmillió forint jut a győri sportra” című cikk Győr Város Közgyűlését, a városvezetés tagjait és Borkai Zsolt polgármester urat negatív színben tünteti fel, miszerint az ETO FC nem részesül városi támogatásból. Ez az állítás nem fedi a valóságot, ugyanis Borkai Zsolt mind erkölcsi, mind anyagi támogatását nyújtotta az ETO FC megmentéséért és konszolidációjáért. A tulajdonosváltást követően az ETO Futball & Futsal Kft. és az ETO Jövőjéért Alapítvány 172 millió Ft támogatást kapott a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia működtetésére, illetőleg a Fehér Miklós Gimnázium fenntartására és működtetésére. 

Ezúton is köszönjük Borkai Zsolt polgármester úrnak és Győr Város Közgyűlésének támogatását, hogy a bajban az ETO FC mellé álltak, és így közösen sikerült stabilizálni az egyesületet, ami most ismét a fejlődés útjára léphet.

 Mányi József tulajdonos

Soós Imre ügyvezető 

További híreink

Királyi győzelem a Budafok ellen

Királyi győzelem a Budafok ellen

Megtört a jég, megvan az első hazai győzelem! Csapatunk rendkívül szervezett és magabiztos játékkal 4:0-ra nyerte a Budafok elleni mérkőzést. Király József vezetőedző győzelemmel debütált az ETO kispadján.

Király vezetésével a Budafok ellen nyerni kell
Király József az ETO FC új vezetőedzője

Király József az ETO FC új vezetőedzője

Mészöly Géza távozása után az ETO FC Győr vezetősége Király Józsefet nevezte ki vezetőedzőnek, akinek sok sikert kívánunk az ETO élén!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink