Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szép játék fiatalok!

Másfél héttel az UEFA Futsal Cup Final Fourja előtt a Rába ETO erősen tartalékosan 8-2-re nyert a futsal NBI Rájátszásának 3. fordulójában. A mérkőzés előtt fogadkozó bőnyi exETO legendák végül megkönnyezhették a győri fiatalok góljait. Sáhó triplázott, Bognár és Tama is duplázott, az idén is gólkirályi címre esélyes Alex pedig egy találatot szerzett.

Szép játék fiatalok!

A Magvassy Sportcsarnokban rendezett győri „házi-rangadón” a Bőny szerezte meg a vezetést. Egy gyors kontra után az Vas Ádám érkezett a bal oldalt és Klcsó mellet a hálóba helyezett (0-1). Az ETO-ban eltiltás miatt Klacsák, sérülés miatt Juanra és Alasztics sem játszhatott, de mindez nem tükrözte a csapat játéka, ugyanis a jól felkészített győri fiatalok tetszetős játékkal hamar megfordították az állást Tama Ádám révén egyenlített a Győr az 5. percben, majd egy szöglet után Tama érkezett a bal oldalon pontosan a belőtt labdára (2-1). Alex Constantino szép szóló után a jobb szélről varrta be a játékszert az ellenkező sarokba a 13. percben (3-1), egy perccel később Sáhó tüzelt nagy erővel a bőnyi kapuba (4-1). Így Dávid, valamint Alex vezérletével a győri tehetségek a szünetig három gólos előnyt kovácsoltak (4-1).

A 2. játékrészben nőtt a hazai fölény, a szemre is tetszetős futsallal remekül teljesítettek a pályára küldött zöld-fehér fiatalok is, akik mintaszerű akciókkal növelték az hazai előnyt.A mérkőzést egyébként a portugál Sporting CP szakmai stábja is megtekintette a helyszínen. Sajnos ők is észrevehették, hogy a győriek több sebtől véreznek.

Előbb Gerard, majd Dávid is kivált a játékból könnyebb sérülés miatt. Javi Rodriguez valószínű a biztos vezetés tudatában is többet pihentette volna őket a jövő heti Veszprém elleni találkozóra, így idén először most játszhattak a legtöbbet a fiatalok, amit meg is háláltak a spanyol edzőnek góljaikkal.

Sáhó lőtt szerencsés gólt, sarokrúgást követően szúrta kapura a labdát, ami a bőnyi kapusról csorgott a hálóba (5-1). Ezután Bognár Bálint percei jöttek, előbb félpályáról robogva a 35. percben bombázott távolról a kapuba (6-1), majd szép akció végén duplázott egy perccel később (8-1). Ennél az esetnél Kalló P. tartotta meg szépen a labdát a jobb szélen, két védőt is kecselezett, majd a másik oldalon futott végig az akció. Aminek a végén a  sarokból Papp varázsolta az érkezp Bognár lábára a bőrt, aki egyből a bal sarokba lőtt.

A találkozón sajnálatos módon bordasérülést szenvedett Zobák Csaba, akit a mentőknek kellett a kórházba szállítaniuk.

A végeredményt végül Vas Ádám állította be, egy elvesztett labda után Harnisch Ákos passzát pofozta a győri kapuba (8-2).

Javi Rodríguez: – Bár több hiányzónk is akadt, nagyszerű mérkőzést játszottunk. Úgy futsaloztunk, ahogy azt vártam.

Lódi Tamás: – Kifejezetten jól kezdtük a mérkőzést, aztán a szokásos hibáinknak estünk megint áldozatul.

Rába ETO – Bőny-Szavill Consulting 8:2 (5:1)
Győr, NB I-es férfimérkőzés, rájátszás, 200 néző. Játékvezetők: Zimonyi, Apkó.

ETO kezdő: Klcsó – Gerard, Alex, Sáhó, Dávid R.
Csere: Győrfi, Papp B., Tama, Bognár B., Kalló
Vezetőedző: Javi Rodríguez.

Bőny-Szavill kezdő: Kovács M. – Vas Á., Zobák, Harnisch, Peczár.
Csere: Pintér, Pinczés, Rajzinger, Nyíregyházky, Mógor, Nagy M., Balanescu
Vezetőedző: Lódi Tamás.

Gólszerzők: Tama Á. (5., 12.), Sáhó K. (11., 14., 28.), Alex Constantino (13.), Bognár B. (35., 36.), ill. Vas Á. (2., 39.).

Fotó: eto.hu

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink