Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Három gólos vereség a Budaörstől

A hazai pályán elszenvedett 2:1-es vereséget követően sajnos idegenben is vereséget szenvedtünk a Budaörstől. A nagyarányú vereség mindenkit meglepett, a játék képe alapján nem volt benne a találkozóban.

Három gólos vereség a Budaörstől

Budaörs SC – WKW ETO FC Győr  5:2 (2:0)

Gólszerzők: Medgyes Sinan 2 (31., 90.), Sajbán Máté (43.), Bakos Szabolcs (53.), Debreceni András öngól (58.) – Szimcso Viktor (66.), Debreceni András (84.)

WKW ETO FC Győr: Gyurákovics Erik (K) – Kovács Krisztián, Gyagya Attila (CSK), Debreceni András, Vadász Viktor – Tajthy Tamás (46. Szabó Lukas), Magasföldi József (61. Szatmári Lóránd), Bagi István – Szánthó Regő, Szimcso Viktor (76. Zamostny Balázs), Erdélyi László

Cserék: Szatmári Zoltán (K), Daru Bence, Beliczky Gergő

1. Félidő

A találkozót remekül kezdtük, már az első percben Demjénnek óriásit kellett védenie Szánthó lövésénél. Az ezt kötő sarokrúgásnál ismét a hazaiak fiatal kapusának kellett hatalmasat nyújtózkodnia. Öt perccel később Magasföldi végezhetett el pontrúgást a hazaiak kapuja előtt, de célt tévesztett. További egy perccel később már Ódénak kellett blokkolnia ígéretes helyzetben. Tíz perc elteltével kezdett ébredezni a zöld-fekete mezes Budaörs. Elsősorban az aktívan játszó Medgyes Sinan próbált zavart okozni a védelmünkben. A 22. percben Erdélyi harcolta be magát a tizenhatos területére, de leadott lövését Demjén magabiztosan hárította. Kilenc perccel később derült égből villámcsapásként érkezett a hazaiak találata. Medgyest ugratták ki a bal szélen, aki higgadtan elpasszolta a labdát kapusunk mellett, 1:0. Szinte azonnal a középkezdést követően egyenlíthettünk volna, de Szánthó beadására érkező Szimcso öt méterről mellé fejelt. A félidő vége előtt egy labdakihozatalt követően nagyon rossz helyen veszítettünk labdát, Sajbán egyedül léphetett ki a Gyurákovicsra, majd megduplázta a Budaörs előnyét.

2. Félidő

A félidőben Szentes Lázár vezetőedzőnk csere mellett döntött, a támadások elősegítése érdekében Tajthy helyett Szabó Lukast küldte pályára. A támadójátékunk meg is élénkült, ennek ellenére az 53. percben ismét kapitulálni kényszerültünk, miután Bakos 30 méterről talán az év gólját szerezte, 3:0. Ilyenkor a szegény embert még az ág is húzza már, öt perccel később Menyhárt beadását Debreceni igyekezett takarítani, de rendkívül szerencsétlen mozdulat után a labda a kapunkban kötött ki, 4:0. A 62. percben Szabó Lukas rázta le védőjét, majd ugratta ki Szimcso Viktor ziccerbe, de az utolsó pillanatban Demjén még tisztázni tudott a villámléptű szélsőnk elől. Négy perccel később már nem volt ennyire szerencsés a hazaiak kapusa. A főszereplők ismét a két fiatal volt, de ezúttal a mi támadónk jött ki jól a helyzetből. Beadását Demjén elszámolta és a kapuban kötött ki a labda, 4:1. A góltól mondhatni vérszemet kapott a csapatunk, folyamatosan támadásban voltunk, négy perccel később Szabó lőtt ballal tizenhat méterről, de a háló érintetlen maradt. További két perccel később Erdélyi cselezte be magát a büntetőterületre, de erős lövése fölé ment. A 84. percben Szabó passzolt középre, Bagi labdájába pedig Debreceni kapott bele jó ütemben, 4:2.  A hátralévő percekben is tovább támadtunk, de gólt már nem sikerült szereznünk, sőt, a hosszabbításban a hazaiak még egyszer a fellazult védelmünk mögé tudtak kerülni, Medgyes pedig megszerezte önmaga második találatát, 5:2.

Kellemetlen vereségbe futottunk bele, de búslakodni nincs idő, hiszen szerdán már Csákváron van jelenésünk.

Bognár György: – Az öt szerzett gól ellenére nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert nem volt mindig folyamatos a játékunk. A győzelmünk ettől függetlenül teljesen megérdemelt.

Szentes Lázár: – Előzetesen is sokgólos mérkőzést vártam, ami be is jött, de az eloszlás természetesen nem tetszik. Súlyos védelmi hibák eredményezték az öt kapott gólt.

Képgaléria a mérkőzésről: https://www.facebook.com/pg/etofcgyor/photos/?tab=album&album_id=2086933621323013 

További híreink

Királyi győzelem a Budafok ellen

Királyi győzelem a Budafok ellen

Megtört a jég, megvan az első hazai győzelem! Csapatunk rendkívül szervezett és magabiztos játékkal 4:0-ra nyerte a Budafok elleni mérkőzést. Király József vezetőedző győzelemmel debütált az ETO kispadján.

Király vezetésével a Budafok ellen nyerni kell
Király József az ETO FC új vezetőedzője

Király József az ETO FC új vezetőedzője

Mészöly Géza távozása után az ETO FC Győr vezetősége Király Józsefet nevezte ki vezetőedzőnek, akinek sok sikert kívánunk az ETO élén!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink