Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

II. Jótékonysági kispályás focikupa

Második alkalommal rendezi meg a MIT TEHETNÉK ÉRTED AUTISTA OTTHON ALAPÍTVÁNY jótékonysági kispályás focikupáját az ETO FC Győr támogatásával. Jelentkezni a megadott elérhetőségeken május 25. péntek 18 óráig lehet.

II. Jótékonysági kispályás focikupa

A WKW ETO FC Győr edzőcentrumában megrendezendő kispályás labdarúgó tornán való részvételre feljogosító csapat-adományok, illetve a helyszínen kihelyezett urnába kerülő adományok a MIT TEHETNÉK ÉRTED AUTISTA OTTHON ALAPÍTVÁNYT hivatottak támogatni.

Időpont: 2018. június 2. szombat, 8:30-tól

Helyszín: ETO FC Győr edzőközpont - 9027 Győr, Nagysándor József utca 31. (Megközelíthetőség: Tóth László utca, Audi Aréna felőli sorompó irányából)

Két kiváló minőségű műfüves pályán játszanak a csapatok. A pályák mérete: 20×40 méter, vonalakkal határolt, kézilabda kapuval felszerelt.

Nevezési feltételek:

– Nincs nevezési díj! A tornán való részvétel feltétele 20.000 forint/csapat-adomány felajánlása a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítvány javára, mely a helyszínen fizetendő a torna megkezdéséig (az első 16 nevezést tudjuk fogadni)
– Egy csapatban maximum 12 fő nevezése lehetséges
– Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet
– Minimum három mérkőzés garantált

Nevezési határidő: 2018. május 25. péntek 18.00.

Jelentkezés, információk:

Dr. Bóka Tibor - főszervező

E-mail: apitdr1992@citromail.hu

ETO FC Győr

E-mail: iroda@eto.hu

Díjazás:

I. helyezett: 12 db ETO bérlet a 2018/19 szezonra + Oklevél
II. helyezett: 1 hazai ETO mérkőzés megtekintése VIP páholyból + Oklevél
III. helyezett: Labda + Oklevél

Lebonyolítás:

A benevezett csapatokat 4 csapatos csoportokba sorsoljuk, ahol körmérkőzéses rendszerben döntik el a továbbjutó helyezések sorsát.

Továbbjutás: Csoportonként az első és második helyezett csapat jut tovább.

Csoporthelyezések eldöntése:

1., Pontszám

2., Egymás elleni eredmény

3., Gólkülönbség

4., Több rúgott gól

5., 3-3 büntetőrúgás

Játékszabályok:

Játékidő: 1x15 perc/mérkőzés.

A játéktér: 2 darab kézilabda pálya méretű műfüves pálya, 3×2-es kapukkal.

Labda: 5-ös méretű, normál futball-labda, amelyet a csapatok hozzanak magukkal. Mindig a sorsolásnál elöl álló csapatnak kell biztosítania a labdát.

Játékrendszer: 5+1 fő. A mérkőzés megkezdéséhez egy csapatból min. 5 játékos (melyből egy kapus) szükséges.

Ha egy csapat létszáma 4 fő alá csökken: a mérkőzést be kell szüntetni és a vétlen csapat számára kell jóváírni! Ha egy csapat (sérülés vagy bármi más okból) nem tud kiállni az utolsó csoportmérkőzésére, annak eredménye az összes korábbi eredménnyel együtt (3 ponttal és 5-0-s gólkülönbséggel) az ellenfelek javára kerül jóváírásra.

Egy játékos csak egy csapatban játszhat!

Az oldalról való játékba hozást a vonalon kívülről kell elvégezni. Az ellenfélnek 3 métert szabadon kell hagyni.

Becsúszó szerelés nem engedélyezett, ebben az esetben közvetlen szabadrúgás jár.

Az alapvonalat elhagyott labdát csak a kapus hozhatja játékba. A labda játékba hozatala kézzel történik.

A  labda akkor kerül szabályosan játékba, ha a büntetőterületet elhagyja.

A kapus minden esetben átdobhatja a labdát a felezővonalon, viszont gólt nem dobhat, csak rúghat.

Ha a kapusról az alapvonalon túlra kerül a labda, a mérkőzés szöglettel folytatódik.

Hazaadás a nagypályás szabályoknak megfelelően történik.

Játékoscserék a felezővonal melletti területen, a cserezónában történnek.

A játékvezetők sárga, illetve piros lapokat alkalmaznak. A kiállítás időtartama sárga lap esetén 2 perc, piros lap esetén végleges. A véglegesen kiállított játékos helyett 5 perc elteltével másik játékos játszhat tovább.

A végleg kiállított játékos automatikusan nem játszhat a soron következő mérkőzésen, de a versenybizottság az eset súlyosságától függően hosszabb, esetleg végleges eltiltást is kiszabhat.

A  büntetőrúgás a kaputól 7 méterre történik.

Szabadrúgás elvégzésénél – a labdás játékos kérésére – az ellenfél bármely játékosa 5 m-re el kell távolodjon a labdától. Abban az esetben, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet.

Ha a kapus a büntetőterületen kívül szándékosan kézzel ér a labdához, 2 perces kiállítást von maga után. Ha mezőnyjátékos kézzel hárít a büntetőterületen belül, 2 perces kiállítást von maga után. Nem szándékos kezezés nem von maga után büntetést.

A negyeddöntőkben, az elődöntőkben és a döntőben döntetlen esetén 3-3 büntetőrúgás dönti el a találkozó végkimenetelét. Ha a 3 rúgás után nincs döntés, akkor már azoknak kell rúgnia, akik még nem lőttek hetest.

Óvást az adott mérkőzést követő 5 percen belül lehet leadni írásban további5000 Ftegyidejű adományozása mellett. A versenybizottság (rendező + játékvezető) döntése ellen további fellebbezésnek helye nincs. Az óvási díjat akkor sem kapja vissza a csapat, ha az óvásnak a versenybizottság helyt adott.

A tornán csak a nevezési lapon előre, az első mérkőzések előtt beírt játékosok szerepelhetnek, utólag játékost beírni nem lehet.

Mérkőzés előtt, alatt és után a játékvezetőt, ellenfelének játékosát, vezetőit tettlegesen bántalmazó, önmagáról megfeledkező, botrányt okozó labdarúgót és csapatát a versenybizottság azonnal kizárja a további küzdelmekből.

A csapatokra az első csoportmérkőzésre való megjelenéskor 5 perc várakozási idő van. A további mérkőzéseknél várakozási idő nincs.

A szervezők az esetleges sérülésekért, értéktárgyak eltűnéséért, valamint megrongálásáért nem vállalnak felelősséget.

 

További híreink

Királyi győzelem a Budafok ellen

Királyi győzelem a Budafok ellen

Megtört a jég, megvan az első hazai győzelem! Csapatunk rendkívül szervezett és magabiztos játékkal 4:0-ra nyerte a Budafok elleni mérkőzést. Király József vezetőedző győzelemmel debütált az ETO kispadján.

Király vezetésével a Budafok ellen nyerni kell
Király József az ETO FC új vezetőedzője

Király József az ETO FC új vezetőedzője

Mészöly Géza távozása után az ETO FC Győr vezetősége Király Józsefet nevezte ki vezetőedzőnek, akinek sok sikert kívánunk az ETO élén!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink