Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

UP: Fölényes U14-es győzelem az Újpest ellen

Kiütéses győzelmet aratott az U14-es csapatunk az Újpest ellen, amelyen Lacza Alex mesternégyest szerzett. U15-ös csapatunk elképesztően szerencsétlen vereséget szenvedett. Jäkl csapat szombathelyi sikerével ismét a dobogón.

UP: Fölényes U14-es győzelem az Újpest ellen

ETO FC Győr U14 – Újpest TE U14  7:0 (4:0)

Gólszerzők: Lacza Alex 4 (20., 27., 34., 53.), Molnár Kevin 2 (63., 80.), Bartossík Bolivár (5.)

ETO FC Győr: Tóth B. (59. Lázár M.) – Deákovits R. (56. Bognár B.), Tullner P., Molnár K., Nádudvari B. (56. Óvári B.) – Torma D. (56. Svarda R.), Pintér F. (51. Tóth R.), Kovács B. (51. Vingler L.) – Lacza A., Bartossík B. (51. Tarcsi R.), Huszár M.

A Kulcsár Zsolt vezette U14-es csapatunk folytatja a felzárkózást a tabellán, miután nagyarányú győzelmet sikerült aratniuk az Újpesti TE ellen. Az összecsapáson villámrajtot vettünk, ugyanis Bartossík Bolivár már az 5. percben előnyhöz juttatta csapatunkat. A következő találatra a 20. percig kellett várni, amikor Lacza Alex vérbeli csatár módjára csapott le egy kipattanóra, s duplázta meg az előnyünket. A félidő végéig a 11-es számú támadónk még két alkalommal volt eredményes, így mesterhármast ért el.

A második félidőben további három találatot tudtunk szerezni és teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Üdvözítő, hogy Molnár Kevin révén két gólt is szögletet követően értünk el. Együttesünk győzelmével megelőzte az Újpestet és a Vasast. Szombaton a rendkívül jó formában lévő Ferencvároshoz látogatunk.

ETO FC Győr U15 – Újpest TE U15  2:3 (1:2)

Gólszerzők: Berzsényi Kevin 2 (4., 45.)

ETO FC Győr: Mittnach Sz. – Lasz Sz., Mayer J., Reizer D., Vígh B. – Berzsényi K., Gacs G., Bagó B. (49. Kantó Zs.) – Szitás R. (77. Puska P.), Mayer M. (61. Gasztos M.), Hauser B.

Cserék: Ignácz M., Rátonyi S., Kocsis G., Kiss B.

U15-ös csapatunk álomszerűen kezdte a találkozót, már a 4. percben megszereztük a vezetést Berzsényi Kevin révén, de sajnos sokáig nem örülhettünk, mert a 9. percben az 5 sárga lap miatt U17-ből eltiltott Sztojka Dominik egy védelmi megingást kihasználva kiegyenlített. Sőt, a félidő lefújása előtt megduplázta saját maga és csapatának góljai számát, így egy gólos hátrányban vonulhattunk pihenőre, 1:2.

A második játékrészt ugyan úgykezdődött, ahogy az első. A nagy kedvvel játszó Berzsényi gyorsan egyenlített. Négy perccel később viszont nagy bajba kerültünk, Sztojkát buktatta Mittnach, a büntetőterületen kívül, ezért kiállították. Ekkor az Újpestnek több gólszerzési lehetősége is volt, de csapatunk hősiesen védekezett és átvészelte kapott gól nélkül a találkozó ezen periódusát. Sőt, fokozatosan sikerült átvennünk a játék irányítását, kisebb-nagyobb helyzeteket is ki tudtunk alakítani. A 68. percben jogos büntetőhöz jutottunk, de Lasz Szabolcsnak nem sikerült túljárni a vendégek portásának eszén, maradt a 2:2. Az összecsapás hajrájában végül Sztojka eldöntötte a három pont sorsát.

Szombathelyi Haladás U16 - ETO FC Győr U16  0:2 (0:1)

Gólszerzők: Wágenhoffer Márton (13.), Farkas Balázs Kesző (67.)

ETO FC Győr: Czingráber P. – Szabados A., Wágenhoffer M., Americo P. Molnár M. – Karvaj M., Vitális M., Orosz A. (86. Fendrik M.)  – Volter P. (81. Kovács O.), Tóth M., Farkas B.

Cserék: Ivancsics P., Kalla M., Illés B.

A februárról halasztott találkozót Szombathelyen nagyon jó hőfokon és felfogásban kezdtük. Kezdetektől sikerült mezőnyfölényt kialakítanunk, s több ígéretes kombinációt követően gólszerzési lehetőséget is kialakítottunk, amelyek rendre kimaradtak. A 13. percben egy pontrúgást követően sikerült előnyhöz jutnunk Wágenhoffer révén.  Jól játszottunk, de az egy gólos előny még nem életbiztosíték, a szombathelyiek nagyon agresszívan és bátran játszottak, ezért csak Farkas Balázs góljánál könnyebbülhettünk meg.

A mérkőzést megérdemelten nyerte meg a 2002-es korosztályunk, így ismét felértünk a dobogóra.

További híreink

Négy pont Debrecenből

Négy pont Debrecenből

Utánpótlás csapataink remek hétvégét tudhatnak maguk mögött. U17-es és U16-os csapataink négy ponttal tértek haza Debrecenből. U15-ös és U14-es csapataink mérkőzése Pécsett elmaradt.

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Ebben az évben teljes létszámmal, mintegy 100 diák kezdte meg a tanévet, melyet Horváth Zsolt igazgató nyitott meg hétfőn reggel 09:00 órakor. Köszöntötte a régi és új tanulókat, a tantestület tagjait, valamint az Akadémián dolgozókat. Ismertette a tanévre vonatkozó elvárásokat és terveket.

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink