Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Négy pont hétvégén a Pécs ellen

U14-es csapatunk zsinórban harmadik találkozóját nyerte. U15-ös együttesünk egy ponttal gazdagodott.

Négy pont hétvégén a Pécs ellen

ETO FC Győr U14 – PMFC U14  1:0 (1:0)

Gólszerző: Varga Botond öngól (27.)

ETO FC Győr: Tóth B. – Deákovits R., Molnár K., Kozári N. (C), Óvári B. (41. Nádudvari B.) – Kovács B., Urblík N. (70. Tullner P.), Torma D. (41. Tóth R.) – Lacza A. (61. Tarcsi R.), Pintér F. (41. Svarda R.), Bartossík B. (70. Krán A.)

Kulcsár Zsolt tanítványai egy hét szünetet követően (Videoton ellen elhalasztották a mérkőzést) folytatták a bajnokságot a Pécs ellen. Idegenben 3:1-es győzelmet arattunk ősszel. A hazai találkozóra jó előjelekkel készülhettünk, ugyanis csapatunk javuló formát mutat hétről hétre. A találkozó ennek ellenére események nélkül zajlott, sőt Tóth Balázsnak a 20. percben hatalmasat kellett védenie. A 26. percben jutottunk ígéretes helyről szabadrúgáshoz, amelyet Pintér végzett el, de lövését tudta hárítani a vendégek kapusa. A megítélt szögletet Kovács végezte el, amelyből megszereztük a vezetést. A vendégek védője rendkívül szerencsétlenül ért a labdához, ami számunkra szerencsés volt, 1:0.

A félidőben több cserét is végrehajtottunk, ami pozitívan hatott a csapat játékára. Nagyobb mezőnyfölénybe kerültünk, de távoli veszélyes próbálkozáson kívül nem nagyon tudtunk tiszta ziccert kialakítani. Ennek ellenére Molnár és Urblík lövésénél hatalmasat kellett hárítania az egyébként egész mérkőzésen rendkívül magabiztos Budzáklia kapusnak.

ETO FC Győr U15 – PMFC U15  1:1 (0:1)

Gólszerző: Mayer Máté (58.)

ETO FC Győr: Kantó Zs. – Kiss B., Mayer J., Gacs G., Vígh B. – Bagó B., Juhász R. (58. Gasztos M.), Berzsényi K. – Kocsis Z. (55. Rátonyi S.), Kocsis G. (55. Ignácz M.), Mayer M.

Egy nem túl eseménydús mérkőzésen az első félidőben vendégeink szerezték meg a vezetést, miután Vogyicska remek ütemű passzát Fröhlich kíméletlenül bevarrta a rövid felsőbe. Csapatunk ennek ellenére mezőnyfölényben játszott, de az utolsó pillanatokban mindig odaért egy blokkoló láb.

A második félidőben fokoztuk a nyomást és néhány nagyobb helyzetet is sikerült kialakítanunk. Az elsőnél még Bagó lövése a kapufán csattant, de nem sokkal később Mayer Máté érkezett remek ütemben egy beadásra, s beállította a 1:1-es végeredményt.

További híreink

Négy pont Debrecenből

Négy pont Debrecenből

Utánpótlás csapataink remek hétvégét tudhatnak maguk mögött. U17-es és U16-os csapataink négy ponttal tértek haza Debrecenből. U15-ös és U14-es csapataink mérkőzése Pécsett elmaradt.

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Ebben az évben teljes létszámmal, mintegy 100 diák kezdte meg a tanévet, melyet Horváth Zsolt igazgató nyitott meg hétfőn reggel 09:00 órakor. Köszöntötte a régi és új tanulókat, a tantestület tagjait, valamint az Akadémián dolgozókat. Ismertette a tanévre vonatkozó elvárásokat és terveket.

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink