Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szép ETO győzelem, a hajrában fiatalos lendület!

Juanra vezérletével két gólos előnyt szerzett az ETO a feszesen védekező DEAC ellen az első félidőben. A fordulást követően sokáig küzdelmes és kiegyenlítettebb percek után Klacsák találata után pezsdült meg a játék. A DEAC vészkapus játékra váltva kockáztatott, ebből újabb győri gólok születtek. A hajrára jött a fiatal győri elite alakulat és tetszetős játékkal rukkoltak elő a győri közönség legnagyobb örömére. Szép volt fiúk!

Szép ETO győzelem, a hajrában fiatalos lendület!

Alex Constantino eltiltása miatt nem játszhatott a Debrecen elleni találkozón, Juanra viszont visszatért és vezérként diktálta a tempót az első félidőben. A győri kapitánnyal rendkívül magabiztosan kezdett a Győr és két gólos előnyt szerzett az első 20 perc feléig. A hajrára beleerősítettek a vendégek, de nem sikerült bevenni a jól védekező ETO kapuját így két gólos győri előnnyel fordultak a csapatok.

Kiegyenlítődött a mérkőzés a szünet után, a DEAC férfias munkával akadályozták meg a győri támadásokat, több helyzetük is akadt, az ETO sokáig taktikusan labdatartó játékkal várt a kinálkozó alkalomra. A 32. percben jött el a pillanat, egy hibát kihasználva gyors kontrából Klacsák emelt a kifutó DEAC hálóőr mellett a bal alsóba (3-0).

Szinte azonnal vészkapus játékra váltott a DEAC, de egy dupla kapufánál és pár kapura lövésnél többet nem tudtak mutatni. Alaszticsnak kellett védenie, majd egy gyors ritmusváltással labdát szereztek a győriek a 35. percben, Bognár B. robogott végig a pályán és mindenkit kicselezve végül a hálóba gurított (4-0). Bognár gólja után szerencsés de megérdemelt góllal megszerezte a becsületgólját a DEAC Tóth A. révén, egy pillanatra bealudt a győri védelem (4-1). Egy perccel később Gerard ismételt üreskapura, gól! (5-1).

Javi Rodriguez ezek után beküldte a fiatalokat, Klcsó – Tama, Szűcs, Papp, Sáhó (Végh A.) sor élt is a lehetőséggel! Szép akciókat vezetett és nem akármilyen Szücs Á. góllal a 38. percben ötre növelte a különbséget (6-1). Több nagy helyzet is kimaradt a végére, de már nem esett több találat.

Az ETO tulajdonképpen magabiztosan nyert a ma este szívósan és keményen dolgozó DEAC gárdája ellen. A fiatalok a hajrában megmutatták mire képesek, örömteli volt az a lendület és a játék amit a parkettre varázsoltak.

Javi Rodríguez: - Nem volt egy könnyű mérkőzés, talán mert tudtuk, hogy mi vagyunk az esélyesebbek és nem koncentráltunk mindig megfelelőképpen. Annak viszont örülök, hogy a pályára lépő fiatalok éltek a kapott lehetőséggel.

Elek Gergő: - Még mindig sokat hibázunk, nem vagyunk érettek egy ilyen mérkőzéshez. Voltak helyzeteink, de hiába vannak variációink, amiket gyakorolunk, megbeszélünk, ha azokat a pályán aztán nem tudjuk megcsinálni.

Rába ETO-DEAC 6-1 (2-0)
Gólszerzők: Pallai (3., öngól), Juanra (11.), Klacsák (32.), Bognár B. (35.), Gerard (36.), Szücs Á. (38.), ill. Tóth A. (35.).
Győr, NB I-es férfi futsal mérkőzés, 200 néző. V.: Gál P., Vass I.
ETO kezdő: Alasztics - Klacsák, Juanra, Sáhó, Dávid R.
Cserék: Klcsó, Szücs Á., Papp B., Tama, Gerard, Bognár B., Végh A. Edző: Javi Rodríguez.
DEAC kezdő: Faragó - Szentes-Bíró, Tóth A., Pallai, Varga D.
Cserék: Dobi, Kasuba, Sándor, Esztergomi, Szabó P., Győrfi. Edző: Elek Gergő.

eto.hu | kisalfold.hu

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink