Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Két pontrúgásból nyert az Astra

A 65. percre az Astra két rögzített szituációból megduplázta előnyét, míg a mienk csak kevés helyzetet tudtak kialakítani, így Sipos Lilla 89. percben szerzett találata már kevésnek bizonyult. Csapatunk továbbra is tartja harmadik helyét a tabellán, mindössze két ponttal lemaradva a címvédő MTK mögött.

Két pontrúgásból nyert az Astra

Nehéz helyzetben volt Horváth Tamás vezetőedző az összeállítást illetőleg – Csontos Zsanett a mérkőzés előtt belázasodott és Bódai Viktória sem tudott betegség miatt rendelkezésre állni.  Szalai Fanni első alkalommal védhette az ETO kapuját a Jet-Sol ligában továbbá a középpályás sorban Csizi Fanni debütálhatott. Válogatott összetartások miatt csak pénteken tudott együtt készülni a csapat – az első csapat keretéből 8-an voltak távol. Hasonló körülmények miatt ezen a héten sem lesz egyszerűbb a felkészülés, szombaton 11:00 órakor a DVTK együttesét fogadjuk majd hazai pályán.

Horváth Tamás: „Betegségek miatt ismét két újoncot avattunk. Válogatott edzőtábor miatt teljes kerettel csak pénteken tudtunk együtt edzeni. Természetesen nem ezért kaptunk ki, pontatlanok voltunk, az üres kapuba se tudtunk betalálni, fáradtan mozogtunk. Két gólt kaptunk szögletből. Végig mi irányítottunk, de ez kevésnek bizonyult.”

Astra HFC – ETO FC Győr 2:1 (1:0)

ETO FC Győr: Szalai – Fél A., Gődér, Kovács, Fél P., Erdész, Böcskei (Gál 46’), Csizi (Plóner 46’), Sipos, Süle, Csötönyi (Dénes 83’)

vezetőedző: Horváth Tamás

Astra HFC: Farkas – Rozmis, Krascsenics P. (Gimes 87’), Szabó, Németh (Ferencz 83’), Gál, Sümegi, Véninger, Gelb, Halászi (Hatala 79’), Krascsenincs Cs.

vezetőedző: Dombó János

Gólszerzők: Szabó B. (40., 65.), ill. Sipos (89.)

sárga lap: Fél Patrícia

A listavezető U16-os csapatunk hazai környezetben lépett pályára, ám hiányoztak a kapusok - Borók Dorina és Csontos Szilvia távollétében Regőci Bogi lett a „beugró”. Plóner Szandra NB I-es meccsen játszott, de hiányzott például a házi gólkirály Hangyál Vanessza és ikertestvére, Laura is. Keglovich Ferenc viszont így több lehetőséget adott a „fiataloknak”, a 2005-ös Rozs Fanni például góllal hálálta meg a lehetőséget. Az ETO magabiztos, 6:0-ás sikert könyvelhetett el a kókaiak ellen.

ETO FC Győr – Kóka FNLA 6:0 (2:0)

Az ETO – DVTK találkozóját elhalasztották az U19-es bajnokság 12. fordulójában. A mérkőzést április 4-én szerdán, 13:00 órakor rendezik majd. Süle János csapata így az NBII-es bajnokságban második helyen álló Kelen SC-vel játszott edzőmérkőzést, ami 4:4-es döntetlennel zárult.  

További híreink

Kilenc győri a női utánpótlás válogatottakban

Kilenc győri a női utánpótlás válogatottakban

A magyar női U17-es válogatott EB-selejtező mini tornán vesz részt 2018. szeptember 18. és 27. között Macedóniában, ahová az ETO-ból Ploner Sandra, Kelenföldi Petra, Fülöp Helga, Gaál Rebeka és Zsédely Réka is meghívást kapott.

4 meccs 33 lőtt gól

4 meccs 33 lőtt gól

A női felnőtt, ifjúsági és serdülő csapatunk is fölényes győzelmet aratott a hétvégén. Szombaton Keglovich Ferenc U16-os együttese 17:0-ra nyert a Békéscsaba ellen, majd az NBI-esek megszerezve idei első győzelmüket, 8:0-ra múlták felül a Magyar Labdarúgó Egyletet. Vasárnap pedig Süle János U19-es gárdája rúgott hetet a kaposváriaknak. Igaz, a legkisebbek kikaptak, de egyszer ők is betaláltak a szombathelyiek kapujába.

Az újonc MLE érkezik

Az újonc MLE érkezik

Soron következő ellenfelünk eddig három vereséggel a tabella utolsó helyén áll, az első körben 14-0-s vereséget szenvedtek az MTK-tól, míg a második fordulóban 2-1-re kaptak ki a szintén újonc Szent Mihály csapatától, majd a Ferencváros 11-0-ra győzte le őket Kozármislenyben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink