Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A Ceglédet fogadjuk

Vasárnap 17 órakor Szentes Lázár együttese a Ceglédi VSE csapatát fogadja a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában. Remélhetőleg a találkozón az ETO megszerzi első győzelmét a tavaszi szezonban.

A Ceglédet fogadjuk

 A múlt heti elhalasztott forduló után most már úgy fest, valóban itt a tavasz. Szerencsére a héten már jóval megengedőbb volt az időjárás, így vasárnap ismét visszatér a bajnokság a szokásos medrébe.

Az ETO vasárnap a Ceglédi VSE csapatát fogadja 17 órakor, hogy revasnot vegyenek az őszi 2-1-es vereségért.

A csapat a tavaszi szezon eddigi egyetlen mérkőzésén hazai pályán vereséget szenvedett a BFC Siófoktól, így most már itt az idő, hogy egy szép hazai győzelemmel hálálják meg a szurkolók támogatását, akik hóban-fagyban is kint szurkoltak a lelátón az ETO-ért. Csapatunk jelenleg a tabella 9. helyén áll 32 ponttal, ellenfelünk pedig a 7. helyen 33 ponttal.

A Ceglédi VSE-nek ez lesz az első bajnokija az idén, hiszen a 22. fordulóban a Sopron elleni találkozót elhalasztották, múlt héten vasárnap pedig nem tartották meg a fordulót, helyette 04.11-re helyezték át a mérkőzéseket. Kétség sem fér hozzá, hogy győzni jönnek Győrbe, de Szentes mester is győzelmet vár a játékosaitól, így izgalmas találkozóra számíthat mindenki, aki kilátogat holnap 17 órakor a WKW ETO FC Győr - Ceglédi VSE Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzésre.

Szentes Lázár: "A februári extrém időjárás- és pályaviszonyok nekünk is sok gondot okoztak. Bízunk benne, mostantól nem a vakszerencse, hanem a felkészültség fogja eldönteni a mérkőzéseket. A Cegléd ellen azt várom, hogy javuló játékkal gólokat lövünk, és megnyerjük a mérkőzést."

Csak az ETO! Hajrá Győr!

További híreink

Öt játékosunk az UP válogatottakban
Királyi győzelem a Budafok ellen

Királyi győzelem a Budafok ellen

Megtört a jég, megvan az első hazai győzelem! Csapatunk rendkívül szervezett és magabiztos játékkal 4:0-ra nyerte a Budafok elleni mérkőzést. Király József vezetőedző győzelemmel debütált az ETO kispadján.

Király vezetésével a Budafok ellen nyerni kell

Kiemelt támogatóink

Támogatóink