Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hétvégén ASTRA – ETO a Jet-Sol Ligában

Egy hét válogatott szünet után szombaton 16:00 órakor ismét pályára lép női csapatunk ezúttal idegenben az Astra otthonában. Az őszi bajnokin fölényes 5:0-ás győzelmet arattunk a fővárosiak felett, ám két héttel később csak büntetőkkel sikerült kiharcolunk a kupában a továbbjutást.

Hétvégén ASTRA – ETO a Jet-Sol Ligában

Az Astra jelenleg a tabella hatodik helyét foglalja el, de versenyben van még a Felsőházért a Haladással és a DVTK-val, így biztosan ellenünk is mindent meg fognak tenni a 3 pontért. A mieink Ferencváros ellen mutatott bíztató játéka után számunkra is csak a győzelem az elfogadható, amit alábbiakban a vezetőedző is megerősített.

Horváth Tamás: „Két hete csak csütörtök-pénteken tudunk találkozni a teljes kerettel hét válogatott játékosunk állandó hiányzása miatt. Ettől függetlenül győzelmet várok és a hátralevő két mérkőzésen szeretnénk minél több pontot szerezni az Alapszakaszban.”

További híreink

Kilenc győri a női utánpótlás válogatottakban

Kilenc győri a női utánpótlás válogatottakban

A magyar női U17-es válogatott EB-selejtező mini tornán vesz részt 2018. szeptember 18. és 27. között Macedóniában, ahová az ETO-ból Ploner Sandra, Kelenföldi Petra, Fülöp Helga, Gaál Rebeka és Zsédely Réka is meghívást kapott.

4 meccs 33 lőtt gól

4 meccs 33 lőtt gól

A női felnőtt, ifjúsági és serdülő csapatunk is fölényes győzelmet aratott a hétvégén. Szombaton Keglovich Ferenc U16-os együttese 17:0-ra nyert a Békéscsaba ellen, majd az NBI-esek megszerezve idei első győzelmüket, 8:0-ra múlták felül a Magyar Labdarúgó Egyletet. Vasárnap pedig Süle János U19-es gárdája rúgott hetet a kaposváriaknak. Igaz, a legkisebbek kikaptak, de egyszer ők is betaláltak a szombathelyiek kapujába.

Az újonc MLE érkezik

Az újonc MLE érkezik

Soron következő ellenfelünk eddig három vereséggel a tabella utolsó helyén áll, az első körben 14-0-s vereséget szenvedtek az MTK-tól, míg a második fordulóban 2-1-re kaptak ki a szintén újonc Szent Mihály csapatától, majd a Ferencváros 11-0-ra győzte le őket Kozármislenyben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink