Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

UP: U16-os csapatunk fölényes győzelme a Loki ellen

A legutóbbi hétvégén az U19, U17 és U16-os korosztályaink is a Debrecennel mérkőztek. Az U15 és U14-es korosztály mérkőzései elmaradtak Székesfehérváron a Videoton kérésére.

UP: U16-os csapatunk fölényes győzelme a Loki ellen

ETO FC Győr U16 – DVSC U16  5:1 (2:0)

Gólszerzőink: Tóth Milán László 3 (18., 24., 74.), Farkas Balázs Kesző (56.), Vitális Milán (88.)

ETO FC Győr: Ruisz B. – Szabados A., Wágenhoffer M., Orosz A., Molnár M. – Karvaj M., Vitális M., Volter P. (60. Mayer M.) – Illés B. (60. Gacs), Farkas B., Tóth M. (77. Kalla M.)

A mérkőzés elején pici zavarodottságot lehetett észlelni a csapaton, ami miatt az első 15 percben beszorultunk. Ezt követően a középpályás passzjáték feljavult, és ezzel együtt kezdtünk mezőnyfölénybe kerülni. Ennek is volt köszönhető, hogy a 24. percben már kétgólos előnyre tettünk szert. Az átmenetek remekül működtek, ezért a félidő végéig több lehetőséget is sikerült kialakítanunk.

A második félidő elején a hajdúságiak kihagyták a maguk ziccerét, amit sikerült megbosszulnunk és további gólokat szereznünk. Dicséret illeti az egész csapatot és kiváltképpen a támadószekciót, hogy ezen a napon ennyire élesek voltak. Jäkl Antal vezetőedző csapata ezzel a győzelemmel feljött a dobogó legalsó fokára.

ETO FC Győr U17 – DVSC U17  1:3 (0:1)

Gólszerzőink: Csonka Bálint (61.)

ETO FC Győr: Gyergyádesz M. – Kalmár O., Lovász D. (46. Pereira D.), Csonka B., Krén B. – Hidi M. S., Múcska V., Szabó T. (57. Szentes D.) – Balogh Á. (72. Somogyi-Bakos B.), Méry T., Sipőcz B.

U17-es csapatunknak sajnálatos módon nem sikerült hazai pályán legyőzni a debrecenieket, holott nem érdemeltünk vereséget. A játék elemeinek szempontjából elégedettek lehetünk, hiszen mezőnyfölényt tudtunk kialakítani és számos gólszerzési lehetőségünk adódott, azonban a gólszerzéssel hadilábon álltunk, ellenben a Lokival, akik könyörtelenül kihasználták minden egyes hibánkat.

DVSC U19 – ETO FC Győr U19  0:0 (0:0)

ETO FC Győr: Pálfi D. – Szamosi T., Jakab G., Nagy M. (89. Havasi J.), Szabó B. – Kiss T., Bagó B., Detrik M. (67. Kulcsár Á.) – Tamás A., Szakács M., Bodnaruk D.

Debrecenben a Preszeller Tamás vezette legidősebb korosztályunk játszott gól nélküli döntetlent. A találkozón a küzdelem dominált kevés helyzettel megfűszerezve. A pontosztozkodás igazságosnak mondható.

További híreink

Négy pont Debrecenből

Négy pont Debrecenből

Utánpótlás csapataink remek hétvégét tudhatnak maguk mögött. U17-es és U16-os csapataink négy ponttal tértek haza Debrecenből. U15-ös és U14-es csapataink mérkőzése Pécsett elmaradt.

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Ebben az évben teljes létszámmal, mintegy 100 diák kezdte meg a tanévet, melyet Horváth Zsolt igazgató nyitott meg hétfőn reggel 09:00 órakor. Köszöntötte a régi és új tanulókat, a tantestület tagjait, valamint az Akadémián dolgozókat. Ismertette a tanévre vonatkozó elvárásokat és terveket.

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink