Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Jótett és köszönet a futsal nevében

Futsalosaink örömmel csatlakoztak a Vidanet felkérésére a győri Szent Cirill és Method Alapítvány számára rendezett mini futsal tornához. Ez alkalommal tényleg elmondható, hogy nem az eredmény volt a fontos, hanem az élmény. A képek önmagukért beszélnek. Köszönet Hushegyi Károlynak a szervezésért!

Jótett és köszönet a futsal nevében

A Vidanet munkatársai a győri Szent Cirill és Method Alapítvány bentlakásos intézménye számára egy egész hetes programot szervezett, aminek részeként futsal minitornát hirdettek. Az ETO örömmel mondott igent az egyik fő támogatója a Vidanet megkeresésére. Csapatunk az esemény díszvendégeként közös edzésen gyakorolt a Vidanet kollégáival és az átmeneti otthon lakóival, majd meg is mérkőztek három csapatra osztva a győri Bercsényi M. szakközépiskola sportcsarnokában.

A győri Szent Cirill és Method Alapítvány bentlakásos intézménye 2001-ben nyitotta meg a kapuit, egyszerre 40 rászoruló számra nyújt támaszt. A Gyermek Átmeneti Otthona 3 és 18 év közötti gyermekek teljeskörű ellátásról és fejlesztéséről gondoskodik a lakhatástól kezdve az étkeztetésen és egészségügyi biztonságon keresztül a szociális fejlesztésig. A Családok Átmeneti Otthonában pedig újszülött gyermekeiket gondozó, illetve várandós édesanyák kapnak lakhatást és teljeskörű támogatást a családi kapcsolataik megtartásában, illetve helyreállításában. 

A Vidanet Zrt. munkatársi közössége 2016 ősze óta rendszeresen segítséget nyújt a győri Szt. Cirill és Method Alapítvány által működtetett Gyermekek és Családok Átmeneti Otthona lakóinak.

Nemcsak kedvezményes és díjmentes telekommunikációs és kábeltelevíziós szolgáltatásokkal és tárgyi adományokkal segíti a szociális intézmény működését, hanem a kétkezük munkájával is.

A cég dolgozóiból összeálló önkéntescsapatok már több alkalommal segítettek a 40 főt befogadni képes intézmény épületének karbantartásában és környezetének megújulásában. Nem múlhat el évszak Vidanet-es önkéntes nap, azaz tisztasági festések, kertészkedés, játszótér építés vagy éppen nyílászáró javítás nélkül.

Idén tél és tavasz fordulóján a Vidanet segítő közössége egy egész hetet szentel az átmeneti otthon lakóinak és ezúttal nem (csak) a két kezünk munkáját, hanem rengeteg élményt is adnak ajándékba. A Vidanet Élményadó Héten főzőtanfolyamot, futsal mini-tornát és egy bábszínházi délutánt is szerveztek nekik.

A győri ETO futsal csapata a minitorna díszvendégeként tette tiszteletét csütörtök délután a Bercsényi Gimnázium tornacsarnokában. Az ETO sportolói rövid, pörgős edzést vezényeltek a résztvevő gyerekeknek, majd össze is mérték az erejüket a Szt. Cirill és Method Alapítvány átmeneti otthonában élő gyerekek csapatával, valamint a Vidanet munkatársaiból álló önkéntes válogatottal. Ez alkalommal tényleg elmondható, hogy nem az eredmény volt a fontos, hanem az élmény. A képek önmagukért beszélnek.

Külön köszönjük Hushegyi Károlynak a sok szervezést. Kiemelendő, az ETO Futsal csapatában helyett kapott az ETO Futsal U11-es csapat tagja, Hushegyi Simon is, nagy büszkeséget okozott a szervezőknek, akik igazán sokat tettek a tegnapi napért. Külön élmény volt a Hushegyi család apa-fia párharca, persze futsalosaink megoldásai és az átmeneti otthon lakóinak határtalan lelkesedése is páratlan volt.

Kapcsolódó képek

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink