Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Duplázott az ETO a Sportcsillagok Gáláján!

A Futsal BL Final Fourba jutott Rába ETO-t kétszer is díjazták a ma esti Sportcsillagok Gáláján az I. Győri Sport Bálon!

Duplázott az ETO a Sportcsillagok Gáláján!

Klubunkat ügyvezetőnk Mányi Péter és Soós Imre Sportigazgató képviselte, a futsalosokat Molnár Attila klubmanager, Dávid Richárd csapatkapitány-helyettes és Szórádi Nikolett reprezentálta. Óriási elismerésként második lett csapatunk " 2017 legjobb csapata" versenyében! Nem sokkal később kiderült spanyol edzőnket Javi Rodriguezt pedig harmadik hellyel díjazták a legjobb edzők kategóriában. Gratulálunk az egész csapatnak! Köszönjük a támogatóinknak és szurkolóinknak a bizalmat! Fotó: gyorplusz.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink