Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Last minute igazolás: Koszó Balázs érkezik az ETO-hoz

Az átigazolási időszak utolsó napján új játékos jön az ETO FC-hez Koszó Balázs személyében. A 29 éves, 188 cm magas középhátvéd a ZTE FC-től érkezik Győrbe.

Last minute igazolás: Koszó Balázs érkezik az ETO-hoz

Koszó Balázs kecskeméti születésű hátvéd, aki a Kecskeméti TE-nél, és az FTC-nél nevelkedett, majd 2007-ben mutatkozott be a felnőtt csapatban Kecskeméten, tagja volt az NB I-es feljutást kivívó csapatnak is.  2014-ben a Békéscsaba 1912 Előre csapatához igazolt, majd megjárta a Dunaújvárost és az MTE-t is. 2017 nyarán már a ZTE színeiben játszott, Zalaegerszegről pedig Győrbe vezetett az útja, hogy 2018 tavaszán már zöld-fehér, ETO címeres mezben lépjen pályára.

Koszó Balázs: „Nagyon örülök, hogy a nagy tradíciókkal rendelkező ETO játékosa lehetek. Mint mindenki a csapatban, természetesen én is azért fogok dolgozni, hogy az ETO a lehető leghamarabb visszakerüljön az NB I-be. Ehhez minden feltétel adott, bízom benne, hogy rövidesen elérjük a közösen kitűzött célt!”

Sok sikert kívánunk Balázsnak az ETO színeiben!

További híreink

Vasárnap 17 órakor Gyirmót-ETO

Vasárnap 17 órakor Gyirmót-ETO

A listavezető Gyirmót FC Győr otthonában lépünk pályára a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában.

Újra győztünk hazai pályán

Újra győztünk hazai pályán

Mervó Bence és Koltai Tamás góljaival a WKW ETO FC Győr ismét győzni tudott hazai pályán a jó erőkkel felálló Soroksár SC ellen.

Duplameccses lesz a városi rangadó

Duplameccses lesz a városi rangadó

Vasárnap 17 órai kezdettel a WKW ETO FC Győr a listavezető Gyirmót FC otthonában játszik, előtte Csanak-Pénzügyőr NBIII-as csata lesz 14 órakor. Jegyinformáció a cikkben!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink