Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az ETO hétfőn a Veszprémmel meccsel

Az egy hetes EB szünet után folytatódik a magyar futsal NBI, a Győr számára nem kis feladattal: Az ETO-nak az FC Veszprémet kellene otthonában legyőznie, hogy ne növekedjen a Nyírgyulajt legyőző tabellaelső, az MVFC-Berettyóújfaluval szembeni hátránya.

Az ETO hétfőn a Veszprémmel meccsel

Csendben folyt a győriek felkészülése a 14. forduló rangadójára, az ETO mindenképpen győztesen szeretné elhagyni Veszprémben a parkettet. Kellene is a bravúr a Felsőházba igyekvő Madarász társulat ellen, mivel a forduló nyitányán a Berettyó 2-0-s győzelemmel fektette két vállra a Nyírgyulaj együttesét. Nem lesz sétagalopp, mert a házigazdáknak is nagyon kellenek a pontok a rájátszásba jutáshoz, igaz nem ezen a mérkőzésen fog eldőlni sorsuk. Jelenleg a Veszprém az 5. helyen áll 19 ponttal a bajnokságban, jobb gólkülönbégének köszönhetően a pontazonos Nyírgyulaj előtt, akiket a FTC követ 4 pont különbséggel, ami nem behozhatatlan a hátralévő fordulókban.

Hír az ETO Futsaltól, hogy az Aramis elleni hazai meccsüket az Üllői sportcsarnokban játsszák ideiglenesen. A mérkőzés napján a Magvassy Sportcsarnokban Sportlövő EB lesz, az Egyetemi sportcsarnok pedig 2,5 hónapra bezárt felújítása miatt. A Győr-Szentiváni Molnár Bertalan Vid csarnoka pedig nem tudta fogadni a győri futsalosokat.

Lipót viszont igen, így az ETO-Aramis bajnoki mérkőzés 20 km-re Győrtől lesz február 19-én, várhatóan 19:30 órakor.

Remélhetőleg nem fogja megzavarni az Alapszakasz utolsó két fordulójában ez a körülmény az ETO-t és lesz lehetősége az Alapszakasz győzelemért összecsapni az örökrivális Berettyóval. 

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink