Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

BL: a Barca-meccs szünetében kap ellenfelet az ETO a futsal Final Fourra

Az Európai Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy az FC Barcelona–Chelsea Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő március 14-i visszavágójának szünetében sorsolja az UEFA Futsal Cup négyes döntőjének – amelyben a Rába ETO is érdekelt – párosítását.

BL: a Barca-meccs szünetében kap ellenfelet az ETO a futsal Final Fourra

Mint ismert, a Rába ETO története során először jutott be a futsal Bajnokok Ligájának beillő sorozat négyes döntőjébe, mivel az elitkörben megnyerte csoportját.

Az UEFA közölte, a Final Four sorsolását március 14-én a Barca–Chelsea labdarúgó-mérkőzés szünetében a Camp Nouban tartja.

A négyes döntőnek április 20-22. között a spanyolországi Zaragoza ad otthont. A magyar együttes mellett a kétszeres győztes Barcelona, a címvédő Inter Movistar és az előző idényben ezüstérmes Sporting CP vár ellenfélre. Az elődöntőket pénteken rendezik meg, a bronzmérkőzés és a döntő vasárnap lesz. A következő szezontól az UEFA Futsal Cup neve megváltozik és UEFA Futsal Bajnokok Ligájaként folytatódik.

Forrás: nso.hu

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink