Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megérkezett a csapat Törökországba

Az ETO FC sikeresen megérkezett Törökországba, beköltöztek és kényelmesen elrendezkedtek a szállodában. Ma meg is tartották az első edzéseket.

Megérkezett a csapat Törökországba

Tegnap este sikeresen megérkezett a csapat Antalyába, ahol a következő egy hetet fogják tölteni. A beköltözés és az első közös vacsora után ma megkezdődött a kemény munka.

Délelőtt 10 órakor Szentes Lázár és edzői stábja megtartották az első erősítő edzést a kiválóan felszerelt konditeremben, majd délután sor került az első pályaedzésre is.

Gyönyörű, napsütéses idő van Törökországban, a játékosok kellemes 20-22 fokban, kifogástalan minőségű pályán készülhetnek.

Minden szempontból nagyon jó körülmények fogadták az ETO-t Antalyában, az egész csapat nagyon jól érzi magát, hiszen fantasztikus idejük van, és minden körülmény adott, hogy igazán eredményesen készülhessenek a tavaszi szezonra.

Hamarosan jövünk további helyszíni képekkel és interjúkkal!

Hajrá ETO! 

További híreink

Vasárnap 17 órakor Gyirmót-ETO

Vasárnap 17 órakor Gyirmót-ETO

A listavezető Gyirmót FC Győr otthonában lépünk pályára a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában.

Újra győztünk hazai pályán

Újra győztünk hazai pályán

Mervó Bence és Koltai Tamás góljaival a WKW ETO FC Győr ismét győzni tudott hazai pályán a jó erőkkel felálló Soroksár SC ellen.

Duplameccses lesz a városi rangadó

Duplameccses lesz a városi rangadó

Vasárnap 17 órai kezdettel a WKW ETO FC Győr a listavezető Gyirmót FC otthonában játszik, előtte Csanak-Pénzügyőr NBIII-as csata lesz 14 órakor. Jegyinformáció a cikkben!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink