Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Csatárral erősítettünk: Daru Bence az ETO-ban!

A 23 éves, jobblábas csatár az NB I-es Paks csapatától került Győrbe. Az NB II-es gólkirály komoly ambíciókkal érkezett az ETO-hoz.

Csatárral erősítettünk: Daru Bence az ETO-ban!

Daru Bence 1994-es születésű, 195 cm magas jobblábas csatár. A játékos a Honvédban nevelkedett, majd 2014 nyarán a BFC Siófokhoz ment kölcsönbe.  2015 januárjában a Zalaegerszegi TE-hez szerződött, ahol 22 góljával ő lett az NB II gólkirálya. A 2016-2017-es szezon téli szünetében került az NB I-es Paksi FC csapatához, innen pedig az ETO-ba vezetett az útja, ahol 1 évet tölt kölcsönben.

Daru a 2013/2014-es szezontól kezdve 93-szor lépett kezdőként pályára, és 59 gólt rúgott, ebből 29-et a ZTE színeiben. Bízunk benne, hogy Bence góljaival hozzá tud járulni az ETO céljaihoz, és vele kiegészülve egy lépéssel közelebb kerülünk az NB I-es feljutáshoz.

Daru Bence: „Az elmúlt egy évem nem pont úgy sikerült, ahogy szerettem volna, volt pár kisebb sérülésem, és úgy láttam, hogy a karrierem szempontjából most jobb egyet visszalépni, hogy aztán kettőt léphessek előre. Az ETO-nál minden feltétel adott a jó szerepléshez, egy nagyon patinás, neves klubról beszélünk, ahol mindenki a maximumra törekszik. Örömmel csatlakoztam a csapathoz, és remélem, hogy el fogjuk tudni érni a közösen kitűzött célokat, én mindent meg fogok tenni a lehető legjobb szereplés érdekében.”

Bence, sok sikert kívánunk az ETO-ban!

További híreink

Balmazújvárosba látogatunk

Balmazújvárosba látogatunk

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában az ETO a tavaly még NB I-es Balmazújváros otthonában lép pályára.

Nézd az ETO-Újpest kupameccset a legjobb helyről!

Nézd az ETO-Újpest kupameccset a legjobb helyről!

Tekintsd meg az ETO-Újpest Magyar Kupa mérkőzést a VIP páholyból! A Stadion VIP páholyai nem mindennapi élményt kínálnak, hiszen a legjobb kilátást biztosítják a pályára!

Pálfi Antal 85 éves

Pálfi Antal 85 éves

Az ETO 3. legidősebb élő legendája, egykori kiváló balszélsője, Pálfi „Totó” ma ünnepli 85. születésnapját! Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink