Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Márton Adrián a Serie A-ban folytatja

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia egyik kiemelt tehetsége, az utánpótlás válogatottakat is megjárt Márton Adrián a Serie A-ban, a SPAL csapatánál folytatja labdarúgó pályafutását.

Márton Adrián a Serie A-ban folytatja

Márton Adrián fél évre kölcsönbe került a Serie A-ban játszó SPAL-hoz, az egyesületnek a kölcsön időszak letelte után opciós joga van a játékos végleges megvásárlásához.

Adrián, a tehetséges U17-es támadó a téli felkészülés alatt már a felnőtt csapat keretében edzett, tagja volt az U16-os és U17-es magyar válogatottnak.

Sok sikert kívánunk Adriánnak Olaszországban a SPAL-nál, és reméljük, a Serie A-ban is tovább öregbíti az ETO hírnevét!

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink