Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Márton Adrián a Serie A-ban folytatja

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia egyik kiemelt tehetsége, az utánpótlás válogatottakat is megjárt Márton Adrián a Serie A-ban, a SPAL csapatánál folytatja labdarúgó pályafutását.

Márton Adrián a Serie A-ban folytatja

Márton Adrián fél évre kölcsönbe került a Serie A-ban játszó SPAL-hoz, az egyesületnek a kölcsön időszak letelte után opciós joga van a játékos végleges megvásárlásához.

Adrián, a tehetséges U17-es támadó a téli felkészülés alatt már a felnőtt csapat keretében edzett, tagja volt az U16-os és U17-es magyar válogatottnak.

Sok sikert kívánunk Adriánnak Olaszországban a SPAL-nál, és reméljük, a Serie A-ban is tovább öregbíti az ETO hírnevét!

További híreink

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Idén is lesz Focitábor!

Idén is lesz Focitábor!

Várjuk a 7-11 éves, sportolni és focizni szerető gyerekek jelentkezését a 2021-es ETO Focitáborba! A jókedv és a mozgás garantált! További részletek cikkünkben olvashatók!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink