Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytatódik a héten az ETO felkészülése

Napi két edzéssel haladt tovább az ETO FC Győr csapatának felkészülése ezen a héten. Szombaton ismét meccsnap, szlovák másod és harmadosztályú gárdákkal csapnak össze a győri labdarúgók.

Folytatódik a héten az ETO felkészülése

A múlt szombat mérkőzéseinek konzekvenciáit levonva már a következő heti munkára összpontosít a csapat, napi két edzéssel készülnek és várhatóan egyre jobb teljesítménnyel rukkolnak elő zöld-fehérek a tavaszi szezonkezdésre.

Szentes Lázár a csapat mester elmondta, hogy kisebb sérülések és az ilyenkor természetes télen előforduló betegségek miatt több hiányzó van a csapatban. De a csapat felkészülése folytatódott a héten nagyobb akadályok nélkül.

Az ellenfelekkel kapcsolatban az ETO FC Győr vezetőedzője kifejtette: „- Remélem, hogy a hétvégi mérkőzésekre nem lesz sok hiányzó. Ismerve a szlovák labdarúgás erényeit, a hétvégén kemény, hajtós, gyors meccsre számítunk a szlovák másod és harmadosztályú csapatok ellen.”

Kapcsolódó képek

További híreink

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Lakatos Attila együttese hétvégén a Haladás VSE által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! Egy különdíjat is elhoztunk, Lengyel Huba a torna legjobb kapusa lett! Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Fájó vereség hazai pályán

Fájó vereség hazai pályán

Csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. Az 58. percre Kóródi duplája révén kétgólos előnyre tett szert a vendég együttes. A csereként beállt Horváth Zoltán büntetőből még szépíteni tudott, de az utolsó pillanatban Vankó Imre találata állította be a végeredményt.

Bátor játékkal a győzelemért!

Bátor játékkal a győzelemért!

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a tabella 13. helyén álló Szeged-Csanád együttesét fogadjuk! A mérkőzést az M4 Sport 12:30-tól élőben közvetíti! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink