Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szép ETO győzelem, Alex ötször villant a Dunaferr ellen!

Négy gólos győri vezetést követően 8-3-ra nyert az ETO a Dunaferr ellen a Győr Városi Egyetemi Sportcsarnokban. A győri gólokat Alex 5x!, Juanra és Tama Á. szerezték.

Szép ETO győzelem, Alex ötször villant a Dunaferr ellen!

A Dunaferr első két számú kapusa Reveland és Krokovics sérülése nem javult a 13. fordulóra, így a fiatal tehetség Cseresznyés és a tapasztaltabb Rigó védett a rangadón. A győriek kapusa Alasztics viszont felépült, ami jó előjel volt az ETO számára. A mérkőzést egyébként megtekintette Sito Rivera is, a magyar futsal válogatott szövetségi kapitánya.

Jól kezdtek a győriek. Az ETO azonnal góllal nyitották a találkozót, Tíz másodperccel a középkezdés után, Alex 10m-ről zavartalanul a bal alsó sarokba lőtt (1-0). A győriek támadásban maradtak, Klacsák lepattanó lövése a kapufán csattant, a másik oldalt Pál P. nagy erővel tüzelt a jobb kapufára. A 7. percben kettőre nőtt a győri előny, Alex ismételt miközben Horváth P. lentmaradt a földön, ápolni kellett a dunaújvárosi játékost (2-0). Még ebben a percben Juanra éles lövését védte Cseresznyés, aki több bravúrt is bemutatott.

Szép akció végén Csányi éles szögből az oldalhálót találta el. Alasztics mutatta meg tudását, Schrancz bombáját tolta ki.

A 11. percben tripláz a győri gólvágó Alex, aki keresztbe elvitte a labdát, majd balról bevágta a hálóba a labdát (3-0).

Nagy munkában a kapusok a következő percekben, a győri szögletek, mindig hordoztak veszélyt Cseresznyés dolgozik keményen, de a 16. percben nem tudja megakadályozni az újabb győri találatot, amit Juanra passza után Alex lőtt a vendég kapuba (4-0).

Újabb Cseresznyés bravúr után – Alex felső sarokba tartó lövését tolta ki. Dunaújvárosi támadás után Alasztics védett hatalmasat. Pál P. lövését hatástalanította. Rigó a vendég kapuban a 18. percben, négy gólos megérdemelt győri előnnyel zárul az első félidő.

A szünet után két Rigó bravúr, mindkétszer Juanra lövéseit hárította.

A Dunaferr távoli bombái nem hozzák meg a vendég szépítést, Alasztics remekelt többször a győri kapuban. A 24. percben Alex feltartózhatatlanul hámozta át magát a dunaújvárosi védelmen, és újabb találatot jegyez (5-0).

Ezután talán a legszebb gól született, sakk mattot adott Rigóéknak a Sáhó, Vasi, Gerard hármas, utóbbi vágta közelről a játékszert a kapuba (6-0).

Egy perccel később Klacsák szögletére Alex Constantino vetődik be, szép gól (7-0).

Érthetően kedve szegett lett a Dunaújváros játéka, de becsületükre legyen mondva, tovább próbálkoztak. A hajrához érve, Hideg lőtt egy bődületes kapufát, majd Fekete gurítását Alasztics menti meg a góltól.

Szép megoldás Tama Ádámtól, aki Rigó előtt vette le a labdát és egy ütemmel később a hálóba lőtte csapata 8. gólját (8-0).

A végére szinte mindenki szerepet kapott az ETO-nál, a fiatalok is pályára léphettek, Tama Ádám gólt is szerzett, a győri kapuban előbb Klcsó Gábor, majd Győrfi Bálint védett.

A visszavett tempó bátrabbá tette a vendégeket a hajrában, ami meghozta szépítésüket! Pál P. távolról nagy erővel lőtte a labdát a győri kapuba (8-1). Egy perccel később Hosszú szöglete után Fekete R. pöccintette be finoman a Dunaferr 2. találatát (8-2). A végeredményt a Varga állította be 8-3-ra kozmetikázva az eredményt (8-3)

Az ETO magabiztos győzelme ebben a fordulóban hat pontot ért, az ETO 4 pontra közelítette meg a MVFC-Berettyóújfalu gárdáját, mivel a Swietelsky-Haladás VSE Berettyóújfalu elleni bravúros teljesítménnyel 4-2-re nyert és feljött a tabella 3. helyére.

Rába ETO–Dunaferr 8–3 (4–0)

Győr, NB I-es férfimérkőzés. V.: Szilágyi, Czene-Joó.

Gólszerzők: Alex (1, 7, 11, 25, 30p), Juanra (16p), Gonzalez Martinez (29p), Tama Á. (34p), illetve Pál P. (37p), Fekete R. (38p), Varga Cs. (39p).

ETO: Alasztics – Klacsák, Alex, Juanra, Dávid R. Cs.: Győrfi, Klcsó, Papp B., Tama, Gerard, Vas Á., Sáhó, Kőfalvi. Edző: Javi Rodríguez.

Dunaferr: Cseresnyés – Horváth N., Pál P., Fekete R., Varga Cs., Hosszú Á., Rigó, Schrancz, Bartha, Boldizsár, Csányi. Edző: Takó Csaba.

Kapcsolódó képek

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink