Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Futsal: Nyírgyulaj-ETO összecsapás ma este

Ma este a Nyírgyulaj otthonában lép pályára a Címvédő Rába ETO.

Futsal: Nyírgyulaj-ETO összecsapás ma este

A Nyírgyulaj dupla győzelemmel kezdett az idei szezonban, majd sorban 5 vereséggel folytatta a küzdelmeket a Futsal NBI-ben. Ebből a szakadékból felállva zsinórban három sikerük után várják az ETO-t a mai összecsapásra.

Várhatóan egy mentálisan erősen felkészített zöld-fehér társasággal találkozhatnak a Nyírségiek. Nem is lehet más lehetőség a bajnok számára, ha az élbolyban szeretne végezni az Alapszakaszban.

Jelenleg, az ETO hat győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel a bajnoki tabella második helyét foglalja el. A győriek hét pontra vannak leszakadva a listavezető MVFC-Berettyóújfalutól, ahol beérni látszanak a nyári erősítések.

Kulcsfontosságú a mai mérkőzés, valamint a ETO-Berettyó csúcsrangadók előtti soron következő három találkozó az ETO számára, mivel a dobogóra is esélyes csapatok szokatlanul sokan vannak idén. A Dunaferr, a Haladás, a Veszprém, valamint a Nyírgyulaj csapatai mind max 3 pontos lőtávolban vannak.

Bízzunk benne, hogy a fiúk ma többször is betalálnak a Nyírgyulaj kapujába és hazahozzák a győzelemért járó 3 pontot.

A Nyírgyulaj KSE – Rába ETO mérkőzés hétfőn 18:00 órakor kezdődik.

A 11. forduló mérkőzései:

A tabella állása:

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink