Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az ETO a világ elit klubjai között

A futsalplanet.com a Rába ETO-t is jelöltette a világ legjobb futsal klubja kategóriában az UMBRO Futsal Awards 2017 díjazottjainak versenyében. A jelöltek közül a futsalvilág szaktekintélyei által leadott szavazatok alapján legtöbb pontot kapott csapat nyeri az idei Futsal Awards díjat.

Az ETO a világ elit klubjai között

A futsalplanet.com története során először jelölte a hétszeres magyar címvédő Rába ETO futsalosait a világ 10 legjobb futsal klubja közé az UMBRO Futsal Awards 2017 díjazottjainak versenyében.

A világ vezető futsal portálja által minden év elején meghirdetett Futsal Awards győztesei, a világ futsal szakemberei által az interneten leadott voksok alapján kerülnek ki az idei évben is. A 10 klub közül kerül ki 2017 legjobb futsal klubja, amit internetes szavazás dönt el. A Díjat az utóbbi három évben spanyol csapat nyerte el, 2014-ben a Barcelona, 2015-16-ban az Inter Movistar győzedelmeskedett.

Az UEFA Futsal Cup Final Fourba jutott győriekre remélhetőleg minél többen szavaznak a világ legjobb futsal klubja kategóriában.

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink