Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Nagy arányú ETO Győzelem

12-3-ra verte az ETO a Bőny-Szavill együttesét a megyei rangadón a férfi futsal NBI 11. fordulójában.

Nagy arányú ETO Győzelem

Az első félidőben gyorsan megszerezte a vezetést egy védelmi hibát kihasználva a Rába, amire válaszolni tudott még a Bőny, majd az újabb megérdemelt győri gólt másodszorra is egalizálni tudták. A hajrára azonban két gólos hátrányba kerültek az egyre jobban játékba lendülő győriekkel szemben.

A második félidőben a mezőnyben is kijött a tudás különbség az ETO javára, ami már a gólok számában is megmutatkozott, három perc alatt 5-re nőtt a különbség. Hiába próbálta lassítani vészkapus játékkal a Bőny a bajnok ritmusát, nem sikerült megfékezniük az elmúlt hetek görcsössége alól felszabadult Rába gólerős játékát.

Az utolsó tíz percben már több lehetőséget kaptak a fiatalok, közülük a kapuban Klcsó váltotta Tóth Gyulát, aki bravúros védéseivel segítette csapatát. A 12-3-as végeredményt Vas ádám triplája állította be, mellette Alex és Juanra négy találatig jutott, a fiatal Sáhó pedig egyszer köszönt be.

Az ETO győzelme ilyen különbséggel is teljesen megérdemelt volt, a szünet után egyre több hibával játszó Bőny ellen. A Rába ETO szerdán este Csömörön játszik Magyar Kupa mérkőzést a Rubeola FC Csömör ellen, ezzel zárja a Címvédő a 2017-es szezont.

Javi Rodriguez: Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a második elején viszont hamar tudtunk rúgni három gólt, amivel végleg eldöntöttük a találkozó sorsát, s onnan már magabiztos győzelem lett a vége

Lódi Tamás: Nagyon rendes csapatom van, ezt a kezdés előtti pacsinál is igazolta, mert az szinte felért az ellenfél felé egy gratulációval. Sok mindent át kell gondolni, hogy elérjük a célunkat, a bennmaradást. Olyan emberekre van szükség, akik ebben segíteni tudják a csapatot.

Rába ETO – Bőny-Szavill Consulting 12-3 (4-2)

Győr, Egyetemi Csarnok, NBI-es férfi mérkőzés, 300 néző. V: Vass, Zimonyi

ETO: Tóth – Alex, Juanra, Sáhó, Dávid Csere: Klcsó, Papp B., Klacsák, Tama, Gerard, Vas, Bognár, Edző: Javi Rodríguez

Bőny: Matkovics – Rajzingen, Nyíregyházky, Bogyó, Peczár Csere: Szabó R., Németh F., Mógor, Lódi, Horváth M., Hajmási, Bieder T. Játékos-edző: Lódi Tamás

 

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink