Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Díjazták a legjobbakat

Tegnap megtartották a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia évzáró ünnepségét, ahol korosztályonként díjazták a legjobb fiatal játékosokat. Az idei Fehér Miklós Díjat az NB II-es csapatban alapembernek számító Kovács Krisztián kapta, aki az év utolsó bajnokiján a Kisvárda ellen gólt is szerzett.

Díjazták a legjobbakat

Tegnap délután az ETO Park Hotelben tartották a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia évzáró ünnepségét, ahol, mint minden évben, most is díjazták az U14-U19 korosztály legjobban teljesítő játékosát, illetve gazdára talált a Fehér Miklós Díj is, amit az a fiatal tehetség kap, aki a legtöbbet fejlődött az adott évben. A díjakat Tuboly Frigyes Akadémiaigazgató adta át.

Az idei év díjazottjai:

U14: Lacza Alex

U15: Gacs Gábor

U16: Vitális Milán

U17: Múcska Viktor

U19: Szánthó Bodó

Fehér Miklós Díj: Kovács Krisztián

Gratulálunk a díjazottaknak, és mindenkinek kellemes ünnepeket, valamint jó pihenést és feltöltődést kívánunk!

Kapcsolódó képek

További híreink

Négy pont Debrecenből

Négy pont Debrecenből

Utánpótlás csapataink remek hétvégét tudhatnak maguk mögött. U17-es és U16-os csapataink négy ponttal tértek haza Debrecenből. U15-ös és U14-es csapataink mérkőzése Pécsett elmaradt.

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Ebben az évben teljes létszámmal, mintegy 100 diák kezdte meg a tanévet, melyet Horváth Zsolt igazgató nyitott meg hétfőn reggel 09:00 órakor. Köszöntötte a régi és új tanulókat, a tantestület tagjait, valamint az Akadémián dolgozókat. Ismertette a tanévre vonatkozó elvárásokat és terveket.

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink