Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U10: Győzelem a Csepeli Téli Teremtornán!

U10-es csapatunk december 9-én, szombaton részt vett a Csepeli Téli Teremtornán, amit magabiztos, szép játékkal meg is nyertek a fiúk.

U10: Győzelem a Csepeli Téli Teremtornán!

A csapat a torna első mérkőzésén a Csepel FC ellem még szokta a pályát, de a többi meccsen már biztos játékot nyújtott az ETO, nagy volt a különbség a javunkra. Összességében 3 győzelemmel és 1 döntetlennel megnyertük a tornát. Szép volt, fiúk!

Eredmények:

ETO – Csepel FC 2-2

ETO – FC Budapest 5-1

ETO – Budafok 9-2

ETO – Mészöly 4-0

A csapat tagjai:

Hajczinger Botond, Algács Noel, Boros Levente, Járeb Máté, Méhes Dániel, Prettenhoffer Márton, Szabó Levente, Tóth Márton, Varga Zsombor Koppány, Kern Dániel Borisz

Edző: Bordás Csaba

További híreink

Négy pont Debrecenből

Négy pont Debrecenből

Utánpótlás csapataink remek hétvégét tudhatnak maguk mögött. U17-es és U16-os csapataink négy ponttal tértek haza Debrecenből. U15-ös és U14-es csapataink mérkőzése Pécsett elmaradt.

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Ebben az évben teljes létszámmal, mintegy 100 diák kezdte meg a tanévet, melyet Horváth Zsolt igazgató nyitott meg hétfőn reggel 09:00 órakor. Köszöntötte a régi és új tanulókat, a tantestület tagjait, valamint az Akadémián dolgozókat. Ismertette a tanévre vonatkozó elvárásokat és terveket.

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink