Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytatódik a bajnokság

Két nappal az ETO ELITE Round győzelme után ismét parketten a győri futsalosok. Hétfő este 19:30-kor a győri Egyetemi Sportcsarnokban Rába ETO – FTC Futsal-Fisher Klíma bajnoki mérkőzés következik a futsal NBI. 9. fordulójában.

Folytatódik a bajnokság

A szombati UEFA Futsal Cup Final Fourba jutását követően egy napos pihenőt követően újra a pályán a Rába ETO!

A Fradi elleni mérkőzés rendkívül fontos a 9. fordulóban, mivel pont a Ferencváros ellen a Berettyó elszenvedte első vereségét, így közelebb kerülhet a Mezei-Vill társulatához az ETO a tabellán, amennyiben legyőzi a Sáfár irányította vendégeket.

Az FTC nem titkolt célja, hogy a Beri veréssel hasonlóan meglepetést szerezzen Győrben, a várhatóan fáradtabb ETO ellen.

Az ETO történelmi sikere után a bajnokságban és a Magyar Kupában is a Címének megvédésére készül, így fáradtság ide vagy oda, győzni kell a FTC ellen, ma este.

Rába ETO – FTC Futsal Fisher-Klíma
19:30 Győr, Egyetemi Sportcsarnok

Kapcsolódó videó


További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink