Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

UP: 21-ből 19 pont a hétvégén

Utánpótlás csapataink elképesztő sikeres hétvégét tudhatnak maguk mögött, hiszen a 7 lejátszott meccsből 6 győzelem és 1 döntetlen született, 23:1-es gólarány mellett.

UP: 21-ből 19 pont a hétvégén

Ferencvárosi TC U19 – ETO FC Győr U19 0:0 (0:0)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17159/13/1272529.html

Székely Tibor tanítványai hősies küzdelemben szerezték meg az egyik pontot a Népligetben. Páratlan sérüléshullám söpört végig a kereten (Tamás Attila, Nagy Márton, Bodnaruk Dmytro, Mio Balázs, Jakab Gábor, Nagy Tamás), illetve felnőtt csapatunkban újonnan helyet kapó Szánthó Regőre sem számíthatott Székely. Ezen felül Kiliti Róbert az U19-es magyar válogatottban tett eleget kötelességeinek, míg Zeke Márió, Kovács Krisztián és Gyurákovics Erik a felnőtt csapat játékosai. Ezen információk figyelembevételével a pontszerzés óriási fegyvertény.

ETO FC Győr U17 – Videoton FC U17 2:0 (2:0)

Gólszerzők: Balogh Ábel (9.), Múcska Viktor (41.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17154/13/1264608.html

Csapatunk önbizalommal telve várhatta a székesfehérvári alakulat elleni összecsapást, hiszen együttesünk múlt héten hatalmas csatában 1:0 arányban győzedelmeskedett a Honvéd otthonában. Aktuális ellenfelünk rendkívül defenzíven lépett pályára, ezért nagyon türelmesen kellett építenünk a támadásainkat. Szerencsére a három pont sorsát sikerült már az első játékrészben eldöntenünk.

ETO FC Győr U16 – Videoton FC U16 2:0 (1:0)

Gólszerzők: Illés Balázs (22.), Vitális Milán (57., 11 m)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17249/13/1272415.html

A Jäkl Antal által irányított U16-os csapatunk javította múlt heti kisiklását. A Videoton FC tabellán mutatott teljesítménye nincs összhangban valódi erejükkel, ezért nagyon komolyan kellett vennünk a meccset és csak maximális koncentrációval érhettük el célunkat. A mérkőzést végig kontroll alatt tartottuk, az ellenfelünket komoly helyzetig nem engedve győzedelmeskedtünk, abszolút megérdemelten. Újabb sikerünkkel továbbra is versenyben vagyunk a dobogóért vívott harcban.

ETO FC Győr U15 – Grosics Akadémia U15 1:0 (1:0)

Gólszerző: Lasz Szabolcs (39.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17297/12/1280432.html

Tuifel Péter védencei a múlt heti Vasas elleni kiváló és stabil védekezésüket át tudták menteni a soron következő, Grosics Akadémia elleni mérkőzésre is. A nagyon nehéz, de megérdemelt győzelmet Lasz Szabolcs találatával szereztük meg a masszív gyulaiak ellen. Ellenfelünk letámadott, amiből jól jöttünk ki gyors labdajáratásunknak köszönhetően. Nem sokkal később a játék áthelyeződött az ellenfelünk térfelére, ekkor játékunk picit lelassult. A mérkőzés hajrájában Kantó Szabolcsnak szép védést kellett bemutatnia ahhoz, hogy három ponttal gazdagodjunk.

ETO FC Győr U14 – Grosics Akadémia U14 2:0 (1:0)

Gólszerzőink: Pintér Attila Filip (11.), Bódig Bence (66.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17299/12/1280786.html

Kulcsár Zsolt növendékei a múlt heti, Vasas felett aratott győzelmet követően önbizalommal várhatták a Grosics Akadémia elleni hazai bajnokit. Csapatunk jó hozzáállással, győzelmi célokkal lépett pályára és nem tartott sokáig kialakítani az első helyzeteket, de előbb Huszár beadását Tarcsi fejelte fölé, majd Lacza beadását követően Urblík lövését blokkolták ziccerben. Néhány perccel később Pintér ugratta ki Laczát, aki a kapus mellett a hálóba gurított, azonban a partjelző zászlója a magasba emelkedett. A szabadrúgást azonban a vendégek kapusa elkapkodta, passzát Pintér Filip lefülelte és habozás nélkül 17 méterről a hálóőr fölött a kapuba lőtt, 1:0. Még az első félidőben több lehetőségünk is adódott, azonban nem tudtuk növelni az előnyünket.

A második félidőben fizikálisan is ellenfelünk fölé nőttünk és sorozatban alakítottuk ki a helyzeteket. Sorrendben Tarcsi, Huszár, Lacza és Urblík is betalálhatott volna, de a gólcsendet csak a 66. percben tudtuk csak megtörni egy parádés akciót követően. A saját kapunknál Lacza szerzett labdát, majd Deákovitshoz került a labda, aki felezővonalnál labdát kérő Bartossíkhoz passzolt. Bartossík ezt követően két parádés cselt követően lerázta két védőjét és kapura tört, majd mikor a kapus közelébe került, önzetlenül a középen érkező Bódighoz passzolt, aki jobb külsővel kialakította a 2:0-ás végeredményt. Csapatunk abszolút megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

ETO FC Győr U13 – Mosonmagyaróvári TE U13 13:0 (7:0)    

Gólszerzők: Pintér Attila Filip (2.), Zsédely Bence (10., 25., 31., 32.), Huszár Marcell Béla (15.), Fekete Gábor (30.), Bíró Barnabás (35., 36., 45.), Szűcs Patrik Péter (42., 53., 56.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17374/10/1289966.html

Stark Péter védencei az első perctől úgy játszottak, hogy a három pont sorsa nem is lehetett kérdés. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a találkozót az ETO Park Stadionban játszották villanyfények mellett, ami bizonyára hatalmas élmény volt minden egyes gyermeknek.

ETO FC Győr U12 – Mosonmagyaróvári TE U12  3:1 (1:1) -

Gólszerzők: Zaveczki Gábor (7.), Tollár Imre Adrián (36.), Selyem Bálint (54.) – Radits Dominik (11.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17373/10/1290043.html

Legfiatalabb versenykorosztályunk ismét egy remek győzelmet aratott, ezúttal a megyei rivális, a Mosonmagyaróvári TE ellen. Ellenfelünk nem adta könnyen magát, bár nagy sebességgel és magabiztossággal játszottunk, és annak ellenére, hogy félidőben döntetlennel fordultak a csapatok, a második játékrészben sikerült érvényesíteni az akaratunkat.

További híreink

Négy pont Debrecenből

Négy pont Debrecenből

Utánpótlás csapataink remek hétvégét tudhatnak maguk mögött. U17-es és U16-os csapataink négy ponttal tértek haza Debrecenből. U15-ös és U14-es csapataink mérkőzése Pécsett elmaradt.

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Ebben az évben teljes létszámmal, mintegy 100 diák kezdte meg a tanévet, melyet Horváth Zsolt igazgató nyitott meg hétfőn reggel 09:00 órakor. Köszöntötte a régi és új tanulókat, a tantestület tagjait, valamint az Akadémián dolgozókat. Ismertette a tanévre vonatkozó elvárásokat és terveket.

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink