Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

UP: 18-ból 13 pont idegenből

Igazán remek hétvégét zártak utánpótlás csapataink, hiszen a hat megvívott idegenbeli találkozón négy győzelem, egy döntetlen és egy vereség volt a mérlegünk.

UP: 18-ból 13 pont idegenből

Budapest Honvéd – MFA U17 – ETO FC Győr U17 0:1 (0:1)

Gólszerző: Múcska Viktor (43.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17154/12/1264607.html

U17-es csapatunk budapesti győzelme igazi mestermunka volt. Már a héten az edzéseken látszódott, hogy valami nagy dolog van készülőben, hiszen a srácok elképesztő motiváltsággal edzettek.  A mérkőzésen nagyon stabilak voltunk, nem engedtünk ellenfelünknek semmilyen helyzet kialakítását. Győztes gólunkat a 43. percben Múcska Viktor szerezte. Szöglettel jöhettünk, amelyet a hazaiak kapusa kiöklözött, ezt pedig a tizenhatoson várakozó Múcska káprázatos lövéssel juttatta a hálóba. A hazai pályán aratott 3:1-es sikert követően sikerült idegenben is legyőzni a Honvéd csapatát. Bravó srácok, ez férfimunka volt!

 

Budapest Honvéd – MFA U16 – ETO FC Győr U16 3:0 (0:0)

Gólszerző: Fazekas Lóránt (65.), Németh Barnabás Csongor (68.), Kovács Dominik (69.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17249/12/1272414.html

Érdekes mérkőzést láthattak az érdeklődők. Az első játékrészben teljesen egyenrangú ellenfele voltunk az éllovasnak, sőt játékban még domináltunk is. A második játékrész közepén jött azonban egy rövidzárlat, melynek során két gólt is kaptunk sarokrúgást követően, ez pedig meg is pecsételte a sorsunkat. Lehet javítani egy hét múlva.

 

Vasas Budapest U15 – ETO FC Győr U15 1:1 (0:1)

Gólszerző: Kerezsi Zalán Márk (69.) – Lasz Szabolcs (32.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17297/11/1280420.html

Tuifel Péter vezetőedzőnek remekül sikerült felkészíteni csapatát, hiszen habár próbálkozott az esélyesebb házigazda, védelmünk stabilan állt a lábán, sőt támadásban több lehetőségünk is volt a győzelem megszerzésére. Már az első percekben egy sakk-mattra kijátszott támadást követően Ignácz szerezhette volna meg a vezetést, azonban a hazaiak kapusa óriási bravúrral védte lövését öt méterről. A 32. percben csapatunk szabadrúgást kapott kb. 17 méterre a házigazdák kapujától, ekkor már Nyári Zsombor kapus sem tudta megmenteni csapatát a góltól. Lasz Szabolcs bődületes erővel juttatta a hálóba a labdát. A második játékrészben a Vasas próbálta növelni a nyomást, aminek következtében támadóink előtt hatalmas terek nyíltak meg, viszont sajnos a második, mindent eldöntő találatot már nem tudtuk megszerezni. Végül egy másodperces kihagyást követően vendéglátóink kiegyenlítettek, beállítva az 1:1-es végeredményt.

 

Vasas Budapest U14 – ETO FC Győr U14 2:4 (1:2)

Gólszerző: Gurics Máté (15.), Fullajtár-Horváth Gergő (70.) – Tarcsi Róbert 2 (1., 43.), Lacza Alex (40.), Urblík Norbert (41.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17299/11/1280774.html

Kulcsár Zsolt tanítványai remek mentalitással kezdték a mérkőzést, és szinte azonnal megszereztük a vezetést Tarcsi Róbert rámenős játékának köszönhetően. A hazaiak hátra adott labdáját követően keményen letámadta a kapust, aki belerúgta a játékosunkba a labdát, az pedig a hálóban kötött ki. A védelmünknek egyébként borzasztóan nehéz feladata volt, hiszen ellenfelünk támadói rendkívül erősek voltak fizikálisan, aminek a 15. percben meg is lett az eredménye, szögletet követően egalizáltak a hazaiak. A folytatásban Bartossik lépett ki egy labdával és igazolta jó hírnevét, hogy nem lehet őt utolérni, azonban ziccerét hárította a hazai portás. A félidő utolsó percében Urblík léphetett ki ziccerben, lövése a kapufán csattant, majd a kipattanót Huszár Marcell szerezte meg, akit egy csel után a büntetőterületen belül buktattak, a játékvezető pedig jogosan tizenegyest ítélt. Lacza Alex erősen a jobb alsóba bombázott, csapatunk pedig előnnyel vonulhatott a szünetre, 1:2.

A második félidőt álomszerűen kezdtük. Urblík egy szólót követően két gólosra növelte az előnyünket, majd újabb két perccel később Huszár ugratta ki jó ütemben Tarcsit, aki magabiztosan pörgette el a labdát a hazaiak kapusa mellett, 1:4. A folytatásban is volt még lehetőségünk gólszerzésre, de azok már rendre kimaradtak. A 2:4-es végeredményt a hazaiak szabadrúgásból állították be. Gratulálunk srácok!

 

ZTE Akadémia U13 – ETO FC Győr U13 1:2 (0:1)

Gólszerző: Pálinkás Ákos (49.) – Pintér Attila Filip (11.), Zsédely Bence (35.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17374/9/1289961.html

Stark Péter legénysége rendkívül fontos mérkőzést játszott Zalaegerszegen, hiszen második helyen állva az éllovas ZTE-hez látogattak. Magabiztos játékkal összejött a győzelem, minek köszönhetően átvettük a vezetést a tabellán. Csapatunk a hétvégi sikerrel 9 meccset követően 8 győzelemmel és 1 vereséggel állnak a tabella élén, 74:5-ös gólaránnyal.

 

ZTE Akadémia U12 – ETO FC Győr U12 1:3 (1:2)

Gólszerző: Mulasics Dániel (15.) – Szép Márton (12.), Tollár Imre Adrián (14.), Herceg Marcell (39.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17374/9/1289961.html

Sárközi Attila tanítványai továbbra is megállíthatatlanok és veretlenül, holtversenyben vezetik a bajnokságot a Haladással karöltve.

További híreink

Négy pont Debrecenből

Négy pont Debrecenből

Utánpótlás csapataink remek hétvégét tudhatnak maguk mögött. U17-es és U16-os csapataink négy ponttal tértek haza Debrecenből. U15-ös és U14-es csapataink mérkőzése Pécsett elmaradt.

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Ebben az évben teljes létszámmal, mintegy 100 diák kezdte meg a tanévet, melyet Horváth Zsolt igazgató nyitott meg hétfőn reggel 09:00 órakor. Köszöntötte a régi és új tanulókat, a tantestület tagjait, valamint az Akadémián dolgozókat. Ismertette a tanévre vonatkozó elvárásokat és terveket.

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink