Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Presztízs rangadó Budaörsön

A Rába ETO a Veszprém legyőzése után hétfő este az Aramis otthonába látogat. A mérkőzés 18:40-kor kezdődik a Budaörsi Városi Sportcsarnokban.

Presztízs rangadó Budaörsön

A Címvédő két nagyon nehéz mérkőzésen van túl, a Dunaújváros ellen pontokat veszített az utolsó percben (5-5), a Veszprém elleni ütközet során kétszer is hátrányba kerültek, azonban végül Schmidmajer kapuját sikerült bevenni és megfordítani a rangadót (3-2).

Az Aramis a rossz kezdés után feljavult, a bajnoki tabella jelenleg hatodik helyén álló budaörsi gárda, ellentmondást nem tűrő hangon maga mögé utasította a Fradi és a Bőny gárdáját két nagyobb arányú győzelemmel. Legutóbbi meccsükön azonban a Dunaferr ellen ismét vesztesként hagyták el a pályát (2-5).

A két csapat közötti csaták presztízs meccseknek számítanak, a Budaörs azonban az utóbbi években nem tudta megszorítani az ETO-t. Pedig volt már rá példa, a 2014/15-ös idényben kétszer is döntetlenre zártak a bajnok ellen egyszer az Alapszakaszban, egyszer pedig a Magyar Kupában. Azóta nem tudták meglepni a bajnokot, történetük legsúlyosabb vereségét éppen az ETO ellen szenvedték el hazai pályán 2015. október 19-én (3-15).

Az ETO a BL Elite körére szeretne győzelemmel hangolni az Aramis ellen, de biztosan lesz ehhez szavuk az Aramis fiataljainak is. 

Kapcsolódó videó


További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink