Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Küszöbön a megállapodás az US Sassuolo-val

Dr. Drucskó Zoltán és Giorgio Squinzi bolognai találkozásának köszönhetően hatalmas lehetőség kapujában áll egyesületünk.

Küszöbön a megállapodás az US Sassuolo-val

Dr. Drucskó Zoltán a bolognai vásáron találkozott és tárgyalt Giorgio Squinzivel, az Olasz Gyáriparosok Szövetségének elnökével, aki egy személyben a Mapei csoport és az US Sassuolo olasz elsőosztályú futballcsapat tulajdonosa is. A megbeszélés során Giorgio Squinzi komoly érdeklődést mutatott az ETO-val és a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémiával kapcsolatban, Dr. Drucskó Zoltán odaajándékozott neki egy fehér ETO mezt is. 

A mezátadás

A klubok első körben sportszakmai együttműködés kialakítására törekszenek, amelyből mindkét fél sokat profitálhat a jövőben. Hamarosan Magyarországra látogat a Sassuolo részéről Giovanni Carnevali, hogy személyesen intézze az együttműködés véglegesítését. A tervek szerint itt Győrben további megbeszélések után öntik végső formájába a két klub közötti megállapodást és ennek tartalmát. 

Giovanni Carnevali

A kapcsolatfelvételért külön köszönet a Mapei Magyarország ügyvezetőjének, Markovich Bélának és a győri Laguna Fürdőszobaszalon tulajdonosának, Szilvágyi Ferencnek. 

US Sassuolo Calcio

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink