Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Küszöbön a megállapodás az US Sassuolo-val

Dr. Drucskó Zoltán és Giorgio Squinzi bolognai találkozásának köszönhetően hatalmas lehetőség kapujában áll egyesületünk.

Küszöbön a megállapodás az US Sassuolo-val

Dr. Drucskó Zoltán a bolognai vásáron találkozott és tárgyalt Giorgio Squinzivel, az Olasz Gyáriparosok Szövetségének elnökével, aki egy személyben a Mapei csoport és az US Sassuolo olasz elsőosztályú futballcsapat tulajdonosa is. A megbeszélés során Giorgio Squinzi komoly érdeklődést mutatott az ETO-val és a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémiával kapcsolatban, Dr. Drucskó Zoltán odaajándékozott neki egy fehér ETO mezt is. 

A mezátadás

A klubok első körben sportszakmai együttműködés kialakítására törekszenek, amelyből mindkét fél sokat profitálhat a jövőben. Hamarosan Magyarországra látogat a Sassuolo részéről Giovanni Carnevali, hogy személyesen intézze az együttműködés véglegesítését. A tervek szerint itt Győrben további megbeszélések után öntik végső formájába a két klub közötti megállapodást és ennek tartalmát. 

Giovanni Carnevali

A kapcsolatfelvételért külön köszönet a Mapei Magyarország ügyvezetőjének, Markovich Bélának és a győri Laguna Fürdőszobaszalon tulajdonosának, Szilvágyi Ferencnek. 

US Sassuolo Calcio

További híreink

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr
Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

A 28 esztendős Deian Boldor személyében olasz elsőosztályt megjárt védőt igazoltunk. A szabadon igazolható román középhátvéd a bajnokság egyik legértékesebb játékosa lett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink