Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Nem sikerült a bravúr, nyert a Luparense

Az olaszoknak a vezetést Novaes De Souza szerezte meg, amit a szünet után növeltek még egy Honorio találattal. Az ETO kockáztatott, a vészkapujáték azonban nem hozta meg a győri gólokat. Az olaszok a hajrában kihasználták a Győr hibáit és 3 üreskapus találattal 5-0-ra nyertek a találkozó végére elfáradt magyar bajnok ellen.

Nem sikerült a bravúr, nyert a Luparense

A Luparense-ETO mérkőzés esélyese papíron az olaszok voltak, akik szintén megszenvedtek a Chrudimmal az nyitónapon. Az ETO-nak egy győzelem kell a továbbjutáshoz, ehhez vagy a Luparensét, vagy a Chrudimot meg kell verniük.

A Luparense-ETO mérkőzés előtt a FK ERA Pack Chrudimot nehezen gyűrte le a Barca Lassa, a katalánok 2-0-ra nyertek a végig szervezetten védekező csehek ellen.

Felfokozott hangulatban kezdte mindkét csapat a mérkőzést. Az ETO a Tóth-Fabio, Alex, Juanra, Dávid kezdővel vágott neki a találkozónak.

Ahogy várni lehetett a hazai csapat kezdte jobban a mérkőzést, de mégis a győriek szerezhettek volna meg a vezetést, Alex csak a kapussal állt szemben, de a spanyol a hazai kapusba lőtte a labdát a 3. percben. A találkozó kiegyenlítődött, de jobbára a Luparense kezdeményezett, viszont az ETO kőkeményen védekezett. Tóth Gyulának kellett többször is védenie, amit az ETO kapusa biztosan tett meg. Egy szögletvariációból a 10. percben megszerezte a vezetést a Luparense Novaes De Souza fejesgóljával (1-0).

A gól után lendületbe jött a hazai csapat, de az ETO megállította az olasz támadásokat. A 15. percben vészkapus játékra váltott az Győr, ami közönség nem tetszését fejezte ki. A 18. percben Fabio Dávid R. passzát vágta mellé, nem kellett volna sok a gólhoz.

A hajrában Dávid szerzett labdát, szép cselekkel a kapuig jutott, de a jobb oldalról ellőtt labdája a bal kapufa mellett suhant el.

Nagy küzdelemben zárták le a csapatok az első félidőt, egy gólos olasz vezetéssel.

A 21. percben kettőre növelte a Luparense az előnyét, a jobb szélen Honorio maradt egyedül, aki hosszú sarokba tüzelt (2-0)

Az ETO reagált a gólra vészkapus játékkal a kapujához szögezte az olasz bajnokot, azonban Fabio kapufára talpalta a labdát, majd közeli lövése akadt el, ezután Alex lövései elkerülték a kaput, az ETO többször is közel járt a gólszerzéshez.

A 25. percben a labdát Taborda ívelte a saját kapujától a győri hálóba (3-0).

Letámad az ETO, a 26. percben Juanra lövését védte a hazai kapus.

A hazai csapat le tudja követni az ETO 5 a 4 játékát, ami sajnos nem hozott sikert, sőt Rafinara testével újabb gólt sodort a győri kapuba, Miarelli a Luparense kapusa adta a gólpasszt (4-0).

A magyar bajnok tovább erőltette a vészkapus játékot, amiből ismét gólt kapott, Mirabelli kedvet kapott a gólszerzéshez, az ötödiket a kapus szerezte (5-0).

Sajnos nem sikerült ma este sem a bravúr, a Luparense nyerte a találkozót.

A 2-0-ánál az ETO-nak kockáztatni kellett, ami nem sikerült. Az olaszok a hajrában 3 üreskapus góllal öt gólt szerezve már biztos továbbjutók.

Az ETO-nak egyetlen lehetősége maradt, le kell győznie a két nap is remekelő Chrudimot, amennyiben az ELITE körben akarnak játszani.

 

Luparense – Rába ETO 5-0 (1-0)

Gólszerzők: Novaes De Souza (10p, 36p), Honorio (21p), Taborda (35p), Miarelli (38p) 

UEFA Futsal Cup Main Round Group 4 | 2. forduló | Padova Kioene Arena | 2017.10.12 20:30

Luparense kezdő: Miarelli – Honorio, Novaes De Souza, Taborda, Jefferson
Cserék: Leofreddi, Etilendi, Drago, Bueno Ardite, Lara, Revert, Betão, Moufaddal
Vezetőedző: David Marin Ortega

Rába ETO kezdő: Tóth – Fabio Aguiar, Alex, Juanra, Dávid
Cserék: Alasztics, Klcso, Klacsák, González Martinez, Vas, Sáhó, Bognár, Kőfalvi
Megbízott vezetőedző: Molnár Attila

Kapcsolódó képek

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink