Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Nyíregyházán, új edzővel, csak előre!

A WKW ETO FC Győr a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában idegenben, a Nyíregyháza otthonában lép pályára 17 órakor. A csapat a vasárnapi mérkőzésre már Szentes Lázárral utazik.

Nyíregyházán, új edzővel, csak előre!

Felgyorsultak az események a héten az ETO FC háza táján, új vezetőedző került a kispadra Szentes Lázár személyében, aki szerződésének aláírása után egyből megkezdte a felkészülést a csapattal a hétvégi megmérettetésre. Az ETO a múlt héten hazai pályán sajnálatos, 2-1-es vereséget szenvedett a Budaörs csapatától, két hete azonban 2-1-re felülmúlta a Budafoki MTE gárdáját idegenben. A győri együttes a tabella 15. helyéről várja a találkozót 11 ponttal.

A Nyíregyháza Spartacus FC az előkelőbb 7. helyen áll a tabellán 16 ponttal a zsebében. A Szpari a múlt héten 2-2-es döntetlent játszott a Credobus Mosonmagyaróvárral, előtte pedig az SVSE-t győzték le 2-0 arányban. Kemény mérkőzésre számíthatunk, hiszen mindkét csapat szeretne bizonytani, az ETO az új edzőnek, a Nyíregyháza a közönségnek. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Szentes Lázár: „Három napunk volt a felkészülésre egy olyan idegenbeli mérkőzésre, ahol a másodosztály egyik legjobb csapatával találkozunk. Ismerjük a játékukat, az eredményeiket, látjuk, hogy ők is egy picit alulteljesítenek, ezért a jelenlegi helyzetünkből kiindulva két olyan csapat találkozik, amelyeknek egyaránt szüksége van a győzelemre. Annak ellenére, hogy idegenben játszunk, és jó csapatról van szó, szeretnénk olyan játékot és eredményt elérni, ami megadja az első lépést és a biztonságot a következő időszakra.”

A mérkőzés helyszíne:

Nyíregyháza, Városi Stadion

4400 Nyíregyháza, Sóstói út 24/A

Az ETO szurkolóinak az Északi lelátó K, J, I és H szektorai lesznek megnyitva.

Jegyinformáció:

A mérkőzésre a vendégjegyek egységesen 500 Ft-ba kerülnek. A jegyek megvásárlásához szurkolói kártya nem szükséges. Online jegyértékesítés nincs, jegyvásárlásra kizárólag a helyszínen van lehetőség. A vendégpénztár a mérkőzés előtt 60 perccel nyit (16:00).

Külön köszönjük azoknak a szurkolóinknak, akik elkísérnek minket erre a hosszú útra, hogy a helyszínen buzdítsák a csapatot.

Csak az ETO! Hajrá Győr!

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójának menetrendje:

 

A Merkantil Bank Liga jelenlegi állása:

 

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink