Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Nyíregyházán, új edzővel, csak előre!

A WKW ETO FC Győr a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában idegenben, a Nyíregyháza otthonában lép pályára 17 órakor. A csapat a vasárnapi mérkőzésre már Szentes Lázárral utazik.

Nyíregyházán, új edzővel, csak előre!

Felgyorsultak az események a héten az ETO FC háza táján, új vezetőedző került a kispadra Szentes Lázár személyében, aki szerződésének aláírása után egyből megkezdte a felkészülést a csapattal a hétvégi megmérettetésre. Az ETO a múlt héten hazai pályán sajnálatos, 2-1-es vereséget szenvedett a Budaörs csapatától, két hete azonban 2-1-re felülmúlta a Budafoki MTE gárdáját idegenben. A győri együttes a tabella 15. helyéről várja a találkozót 11 ponttal.

A Nyíregyháza Spartacus FC az előkelőbb 7. helyen áll a tabellán 16 ponttal a zsebében. A Szpari a múlt héten 2-2-es döntetlent játszott a Credobus Mosonmagyaróvárral, előtte pedig az SVSE-t győzték le 2-0 arányban. Kemény mérkőzésre számíthatunk, hiszen mindkét csapat szeretne bizonytani, az ETO az új edzőnek, a Nyíregyháza a közönségnek. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Szentes Lázár: „Három napunk volt a felkészülésre egy olyan idegenbeli mérkőzésre, ahol a másodosztály egyik legjobb csapatával találkozunk. Ismerjük a játékukat, az eredményeiket, látjuk, hogy ők is egy picit alulteljesítenek, ezért a jelenlegi helyzetünkből kiindulva két olyan csapat találkozik, amelyeknek egyaránt szüksége van a győzelemre. Annak ellenére, hogy idegenben játszunk, és jó csapatról van szó, szeretnénk olyan játékot és eredményt elérni, ami megadja az első lépést és a biztonságot a következő időszakra.”

A mérkőzés helyszíne:

Nyíregyháza, Városi Stadion

4400 Nyíregyháza, Sóstói út 24/A

Az ETO szurkolóinak az Északi lelátó K, J, I és H szektorai lesznek megnyitva.

Jegyinformáció:

A mérkőzésre a vendégjegyek egységesen 500 Ft-ba kerülnek. A jegyek megvásárlásához szurkolói kártya nem szükséges. Online jegyértékesítés nincs, jegyvásárlásra kizárólag a helyszínen van lehetőség. A vendégpénztár a mérkőzés előtt 60 perccel nyit (16:00).

Külön köszönjük azoknak a szurkolóinknak, akik elkísérnek minket erre a hosszú útra, hogy a helyszínen buzdítsák a csapatot.

Csak az ETO! Hajrá Győr!

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójának menetrendje:

 

A Merkantil Bank Liga jelenlegi állása:

 

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink