Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Sajnálatos vereség a Budaörstől

Az első félidő végén Sajbán fejesével szerzett vezetést a Budaörs a 42. percben, majd a szünet után Czitkovics szabadrúgása kettőre emelte a vendég előnyt. Az ETO a hajrában Szimcso Viktor góljával egyre csökkentette a különbséget, azonban a győri egyenlítés a hátralévő 10 percben már elmaradt.

Sajnálatos vereség a Budaörstől

Az első félidő derekáig kiegyenlített volt a játék és a sokáig eseménytelen, mindkét oldalon sok hibával tarkított ETO-Budaörs találkozót láthattak a mérkőzésre kilátogatók. Az első 45 perc második részében a Budaörsnek voltak inkább lehetőségei, de a győri kapus, Szatmári kétszer is magabiztosan védett.

Egy beívelést követően megszerezte a vezetést a Budaörs a hajrában. A 42. percben Sajbán fejelt védhetetlenül a győri kapu jobb oldalába (0-1).

A szünetben kettős cserét határozott el Bekő Balázs a győriek vezetőedzője, a héten leigazolt Völgyi és Szatmári L. érkezett a pályára Rokszin és Csizmadia helyett.

Még mielőtt lendületbe jött volna az ETO, egy kontrát követően szabadrúgáshoz jutott a Budaörs. Czitkovics mesterien elcsavart lövése sajnos kettőre emelte a Budaörs előnyét az 50. percben (0-2).

A cseréket követően egy fokkal javult az ETO játéka a szünet előttihez képest, de a Budaörs stabil védekezésének köszönhetően csak a hajrában tudott egy-két igazán értékelhető támadást vezetni.

Szimcsó szépítése sem tudta az egész meccsen át tartó görcsösségét feloldani a győri csapatnál (1-2) az utolsó percekre. Magasföldi szabadrúgása menthette volna meg az egyik pontot a Győr számára, de a BSC cserekapusa, Bese bravúrral kivédte a lövést, az egyenlítés a 3 perc hosszabbításban már nem sikerült.

Az ETO váratlan vereséget szenvedett a BSC gárdájától a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában.

Bognár György: A győzelemnek örülök, és helyenként jól is játszottunk. 2-0-ás vezetésnél nagy lehetőségeink voltak, ott egy-két játékosom visszavett a tempóból, ezért kicsit bosszús vagyok. Összességében annak, hogy Győrben nyertünk nagyon örülök, gratulálok a csapatomnak.

Bekő Balázs: Megmondom őszintén, hogy az elmúlt héten úgy gondoltam, hogy kifelé jövünk a gödörből, de sikerült magunkat újra visszarángatni oda. Gyermeteg hibákat követtünk el, ami nem megengedhető. A végén 15-20 perc jó futballal meccset menteni bravúrral lehet, de ehhez is több kellett volna. Iszonyat görcsösek vagyunk, annyira mást kapok vissza a mérkőzéseken, mint az edzéseken, vagy más szituációk nagy többségében. Amíg ezt nem tudjuk feloldani, nagyon nehéz lesz a helyzetünk.

ETO FC GYŐR–BUDAÖRSI SC 1–2 (0–1)
Győr, ETO Park, 1520 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán
GYŐR: Szatmári Z. – Bagi (Kabát, 61.), Nagy Á., Debreceni, Rokszin (Völgyi, a szünetben) – Csizmadia Z. (Szatmári L., a szünetben), Pongrácz – Kovács K., Magasföldi, Szimcsó – Zamostny. Vezetőedző: Bekő Balázs
BUDAÖRS: Kemenes (Bese B., 12.) – Menyhárt, Gyurácz, Tányéros, Medgyes – Horváth E. (Lengyel, a szünetben), Bakos, Czvitkovics (Csobánki, 85.), Sajbán Miklós – Deli, Sajbán Máté. Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Sajbán Máté (0–1) a 43., Czvitkovics (0–2) az 51., Szimcsó (1–2) a 83. percben

Fotók: kisalfold.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

Gól a fèlpàlyàról

Gól a fèlpàlyàról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink