Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Völgyi Dániel ismét az ETO-nál

A 2013-as bajnokcsapat tagja mától ismét az ETO színeiben lép majd pályára. A 30 éves védő úgy érzi, hazajött.

Völgyi Dániel ismét az ETO-nál

Völgyi Dánielt nem igazán kell bemutatni a hazai közönségnek, de azoknak, akik nem ismernék a Győrben korábban 8 évet eltöltő balhátvédet, íme, néhány alapadat:

Az 1987-es születésű bal lábas játékos Szegeden kezdte pályafutását 2004-ben. Ezután a Vasasnál folytatta, majd az Újpesthez igazolt. 2007-től győri színekben futballozott, 14-es számmal. 2010-ben fél évet töltött a Paksnál kölcsönben, majd visszatért Győrbe, hasznos tagja volt az ETO 2013-as bajnokcsapatának.   Az utóbbi éveket Gyirmóton és Debrecenben töltötte, mostantól pedig ismét az ETO FC zöld-fehér mezében, 51-es számmal láthatják a szurkolók. Sok sikert kívánunk az ETO-nál!

„Először is szeretném megköszönni a vezetőségnek, a klub tulajdonosának és az edzőknek, hogy megkerestek és bizalmat szavaztak nekem, hiszen az elmúlt fél évben sérülés miatt nem sokat játszottam. Nekem szívügyem az ETO, korábban 8 évet töltöttem itt, sok mindent elértem ebben a klubban. A várost is az otthonomnak tekintem, minden szempontból úgy érzem, hazajöttem.  Igaz, most nem ugyanaz a helyzet, mint régen, de attól még az ETO az ETO maradt. Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnom a vezetőséggel, és hosszú távú szerződést tudtunk nyélbe ütni.Úgy érzem, amikor itt játszottam, akkor a szurkolók elfogadtak és szerették a játékom, bízom benne, hogy most is szeretni és támogatni fognak, én mindent megteszek majd ezért. Remélem, a csapat segítségére leszek majd a játéktudásommal, igaz, egy kis időre biztosan szükségem lesz, mire ismét ki tudom hozni magamból a maximumot. Bízom benne, hogy a csapat sikeres lesz és ebben a szezonban is jó helyen végez, hiszen azért kötöttem hosszabb szerződést, mert szeretnék még az ETO-val NB I-ben játszani.”

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink