Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Biztató játék a szünet után

A biztató második félidő ellenére 2-1-es vereséget szenvedett az ETO a KFC Komárno ellen egy küzdelmes és kemény találkozón. A Győr egyetlen gólját mintaszerű akció végén Magasföldi fejelte.

Biztató játék a szünet után

Az első negyedórában kialakult a meccs végeredménye, a szlovákok szerezték meg a vezetést Roman Hasa találatával, majd azonnal kiegyenlített az ETO. A 2. félidőben lesérült Szabó L. parádés indításából Kiliti beadására Magasföldi érkezett mintaszerűen (1-1). Alig telt el pár perc, Vaghan Militosyan góljával (1-2)-re alakult az eredmény. Az ETO nem tudta saját játékát az első félidőben a frissebb és szervezettebben futballozó Komárno ellen.

A szünet után azonban kiegyenlítődött a játék, feljavult a hazaiak játéka, majd ahogy telt az idő, egyre jobban  a győriek akarata érvényesült a pályán. Szebbnél szebb ETO támadások és hatalmas kimaradt győri helyzetek jellemezték a hátralévő perceket, a Komárnon kapusa többször is bravúrral védett. Sajnos nem sikerült az ETO egyenlítése, így a szlovák második ligás vendégeknek sikerült megőrizni a mérkőzés végéig az egy gólos előnyüket. A játék képe alapján az ETO legalább a döntetlent megérdemelte volna.

ETO FC Győr - KFC Komárno 1-2 (1-2)

Gólszerzők: Magasföldi, illetve vezetést Roman Hasa, Vaghan Militosyan

ETO kezdő: Szatmári Z., Boszorád M., Ilkovics M., Gyagya A.(C), Kiliti R., Csizmadia Z., Kovács K., Magasföldi J., Rokszin Á., Szabó L., Kabát P.
Cserék: Gaszner M., Szilvágyi M., Bagó B., Nagy T., Nagy M.

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó hírek

Szombaton duplán meccselnek

Szombaton duplán meccselnek

A hétvégén folytatódik az ETO felkészülése. Szombaton 10 órakor a Komarno lesz az ellenfél Győrben, este 19 órakor Nagyszombaton (Trnava, SK) a Spartak Trnava otthonában mérkőznek az NBII-es bajnokságra készülő győriek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink