Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Szombaton duplán meccselnek

A hétvégén folytatódik az ETO felkészülése. Szombaton 10 órakor a Komarno lesz az ellenfél Győrben, este 19 órakor Nagyszombaton (Trnava, SK) a Spartak Trnava otthonában mérkőznek az NBII-es bajnokságra készülő győriek.

Szombaton duplán meccselnek

Kedden Telkiben zártkapus találkozón az angol Brentford FC U23 kerete volt az ellenfél (0-4), szerdán Győrben az M1-es pályán a szlovák harmadik ligás Velke Ludince ellen, Pongrácz vezérletével 5-0-ás győzelemmel (Gólszerzők: Zamostny, Pongrácz, Szimcso 2x, Erdélyi) újabb lépcsőfokra lépő ETO felkészülése egyre nehezebb ellenfelekkel ér a jövő heti célegyenesbe.

Az NBII-es bajnoki szezonra készülő zöld-fehérek július 15-én szombaton, duplán meccselnek: délelőtt Győrben a szlovák második ligába idén feljutott KFC Komarno-t fogadja - szintén az M1-es pályán. Aznap este 19 órakor Nagyszombat (Trnava) városában már a helyi szlovákiai első osztályú Fortuna Ligás csapattal, a Spartak Trnava együttesével mérkőzik a Győr.

Az ETO erőnléti edzője Borbély Erik szerint 85%-kos szinten van a csapat jelenleg, aki elmondta a héten már a frissítő edzéseken a robbanékonyságon és a finomabb mozdulatsorokon volt a hangsúly.

Az ETO-nál mindenki azon dolgozik, hogy a bajnokság kezdetére minden készen legyen, a csapat a lehető legjobban felkészülhessen a Merkantil Liga NBII 20 csapatos bajnokságára.

Kapcsolódó hírek

TRNAVAI MECCS INFORMÁCIÓK

TRNAVAI MECCS INFORMÁCIÓK

Szurkolói információk a hétvégi nagyszombati (Spartak Trnava) szereplésünkkel kapcsolatba!

A héten csúcson az ETO felkészülése!

A héten csúcson az ETO felkészülése!

A héten további négy mérkőzéssel folytatódik az ETO FC Győr felkészülése az NBII-es bajnokságra. Szükség is van rá, mert a szezonnyitó ZTE-ETO mérkőzés, vasárnaphoz pont két hétre lesz.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink