Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Gyirmót - ETO szurkolói tájékoztató

A szurkolóink részére az Alcufer Stadion 2-es számú lelátója biztosított. Aranyhal étterem felőli érkezés esetén, a Ménfői úton haladva a Vendég parkolóban lehetséges a parkolás. A 2-es lelátó pedig a vendégszektorból közelíthető meg, ebben szükség esetén a rendezők is segíteni fognak. Mosdó a 2-es lelátó alatt nyitva lesz. Büfé a 2-es lelátó alatt illetve a vendég szektorban lesz. A jegy a vendég pénztárban a mérkőzés kezdése előtt 1,5 órával, azaz 9:30-tól megvásárolható. A mérkőzés belépője egységesen 500 Ft.

Gyirmót - ETO szurkolói tájékoztató

ETO FC Győr hivatalos oldala fényképe.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink