Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelem az Ajka ellen!

Küzdelmes 1-1-es félidő után az ETO feljavult támadójátéka pazar gólokat és 4-2-es győzelmet hozott az Ajka ellen. Magasföldi duplázott, mellette Szimcsó Viktor és Szabó Lukas is betalált nem akármilyen bombagóllal. 15. győzelmét aratta ma este az ETO és robog az NBII felé!

Győzelem az Ajka ellen!

Álomszerűen kezdte a rangadót az ETO, már a 2. percben megszerezte ahazai csapat a vezetést Magasföldi góljával. Magasföldit hagyja egyedül a vendégek védelme a tizenhatoson belül, a győri támadó köszöni a lehetőséget és a remek passzt is a társától, és a tehetetlen kapus mellett a hosszú alsóba gurított (1-0).

Kétszer zördült az Ajka hálója, de mindkét esetben a bíró lest ítélt Zamostny kapott leshatáron kiugratásokat.

Egyre kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, sőt Kunságinak több dolga is akadt, de egyenlőre erőtlenek voltak a vendég próbálkozások.

A hajrára megélénkült a játék, kétszer is gyors kontrával indult az Ajka, a 43. percben Tölgyesi kapott jó labdát, nem értünk oda, Tölgyesi betört a tizenhatoson belülre és gurított a kapuba Kunsági mellett (1-1).

A szünetben a támadójáték frissítése érdekében kettős cserét hajtott végre Belő Balázs a Győr vezetőedzője, Beliczky helyére Szabó Lukas, Kulcsár helyére Tajthy érkezett.

A 48. percben veszélyes vendég támadás állítunk meg szabálytalanul. Az alapvonalig viszi a labdát az ajkai jobbszélső, a visszagurított labda egy győrit talál meg, a felszabadítás azonban rövid, az érkező ajkai játékost pedig 17 méterre a kaputól elkaszálja Csizmadia. A játékvezető felmutatja neki a sárgát. A szabadrúgás nem sokkal a hosszú kapufa mellett zúg el.

Az eset után belendült az ETO, gyors passzok a bal szélen, majd Szimcsó érkezik bevetődve a hosszú oldalon és az üres kapuba pofozza a Győr vezető gólját! (2-1). Nem sokkal később egy visszacsel után Szabó Lukas lő nagy erővel a jobb felső sarokba (3-1). Micsoda játék, tombol a győri közönség! Zúg a hajrá ETO és a vastaps!

A 74. percben büntetőt ítél a bíró az Ajkának, Kunsági hasa alatt Szabó Zsolt értékesíti a 11-est (3-2).

Paprikás lett a hangulat pár érdekes ítélet és megmozdulás után. Nem kímélték egymást a játékosok, hullanak a sárgalapok, majd mikor ismét a focival kezdenek foglalkozni a játékosok, ismét kettőre nő az ETO előnye egy gyönyörű szabadrúgás góllal. Magasföldi 25m-ről tekerte a jobb alsó sarokba (4-2).

Szabó L. él a játékkal, de Hanzl megelégelte cselelit, beletérdelt a győri támadóba, sárgalap, majd Gyagya A. is sárgát kapott, mert emberkedett  Hanzl-al.

Az ETO cserélt a 87. percben Medgyes Sinan a két gólt szerző Magasföldit váltotta. Aki a hosszabbításban nem sokkal lőtt kapu fölé a meccs végén.

Az ETO FC Győr gyors vezetést szerzett, amit 40 perccel később kiegyenlített az Ajka, nem érdemtelenül. A szünet jól jött a Győrnek, rendezte sorait a hazai gárda, majd Szimcsó és Szabó L. góljaival 3-1-re alakította az állást. A véleményes 11-esével visszajött a meccsbe az Ajka, miután Magasföldi szabadrúgásgólja a legjobb időben törte le a vendégek lendületét. Ezután már az ETO kézbe vette az irányítást és magabiztosan hozta a sorrendben 15. alkalommal szerzett győzelmét.

Bekő Balázs: Örülök a győzelemnek! Jól kezdtük a meccset, majd visszaestünk, mivel nem nyertük meg a párharcokat, nem volt meg a futómennyiség és minőség sem. A szünet után úgy jöttünk ki, ahogy ilyenkor kell és szinte pillanatok alatt eldöntöttük a mérkőzést egy nagyon jó Ajka ellen. Gratulálok a csapatnak, ez egy férfias meló volt!

ETO Park, Győr
NB III. Nyugati csoport, 28. forduló

ETO FC Győr - Ajka 4-2 (1-1)

ETO FC Győr: Kunsági - Vadász, Nagy, Gyagya, Varga - Csizmadia, Kulcsár, Magasöldi - Szimcsó, Zamostny, Beliczky Cserék: Gyurákovics, Tajthy, Szabó, Nagy, Rácz, Kiliti, Medgyes

FC Ajka: Balogh, Fodor, Csemer, Kovács, Pál, Hanzl, Lőrinczy, Skriba, Tölgyesi, Major, Pákai Cserék: Dróth, Kozma, Kovács, Juhász, Pataki, Szabó, Markó

Gólszerző: Magasföldi (2 és 78p), Szimcso (52p), Szabó L. (59p), ill. Tölgyesi (43p), Szabó Zs. (74p)
Sárga lap: Varga (37p), Csizmadia (48p). Gyagya (80p), Tajthy (88p) ill. Kovács Gergő (77p), Hanzl (80p)

Kapcsolódó képek

További híreink

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!
Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink