Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Gipszet kapott Kabát Péter

Csaknem a karját törte Kabát Péter, az ETO FC Győr támadója. A rutinos csatárra pár hetes kihagyás vár. A támadó szerint jó eséllyel pályáznak aranyéremre, s az ETO feljut a másodosztályba.

Gipszet kapott Kabát Péter

Súlyosnak tűnő, ám úgy fest, végül szerencsés sérülést szenvedett az elmúlt hétvégén Kabát Péter, az ETO FC Győr támadója. Kabátot a vasárnapi Honvéd II elleni bajnoki mérkőzés 25. percében kellett lecserélni.

„Egy előrevágott labdára próbáltam lecsapni a vendégek tizenhatosának környékén, ami után az egyik védő tisztázott, elrúgta előlem labdát s átestem rajta. Épp a kinyújtott, megfeszülő karomra zuhantam, s egyből éreztem, hogy baj van, ugyanis valami elmozdult a könyökömben. Nagyon zsibbadt a karom" – mesélte a futballista.

Kabát nem is tudta folytatni a játékot, s le kellett cserélni. Helyére egyébként az a Szabó Lukas állt be, akinek szabadrúgását követően egyenlített a hátrányban lévő zöld-fehér együttes. 

„A meccs után természetesen megröntgeneztek, s ez az első vizsgálat nem mutatott ki törést a könyökömben. Úgy tűnik, egy nagyobb rándulással megúsztam az esést, ám a biztonság kedvéért kaptam egy rögzítést, begipszelték az egész karomat" – tette hozzá a csatár, aki nélkül is begyűjtötte a három pontot az NB II-be igyekvő Rába-parti együttes.

„Szerencsére nagyon jó formában vagyunk, jó úton haladunk, és bár jelenleg nem mi vezetjük a tabellát, a Tatabánya kizárása miatt az Érd is lesz még szabadnapos, így a saját kezünkben van a sorsunk. Ha minden hátralévő mérkőzésünkön győzünk, megnyerjük a bajnokságot és feljutunk a másodosztályba."
Kabátra most egy remélhetőleg csak rövidebb kényszerpihenő vár.

„A hétvégi mérkőzést sajnos biztosan kihagyom, a többit nem szeretném, de ez attól függ, mit mutat majd a következő vizsgálat. Pénteken ugyanis újra megröntgenezik a karom."

Forrás: www.kisalfold.hu

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink