Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Leleplezték a Verebes Józsefről készült domborművet Győrben

Vasárnap délután a győri ETO Stadionnál leleplezték a Verebes Józsefről készült domborművet.

Leleplezték a Verebes Józsefről készült domborművet Győrben

Az ETO FC Győr-Budapest Honvéd II bajnoki mérkőzés előtt rendezett eseményen Verebes Krisztina, a tavaly elhunyt legendás tréner lánya beszédében elmondta, édesapja valahányszor Győrbe utazott, mindig úgy érezte magát, mint aki hazaérkezett.

A Lebó Ferenc szobrászművész által készített alkotást a tréner lányai - Krisztina és Mariann -, valamint Bolla Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron megyei igazgatóságának társadalmi elnöke leplezte le.

Verebes József tavaly március 13-án, 74 évesen hunyt el. Edzői pályafutása során a legnagyobb sikereit a győri Rába ETO-val és az MTK-val érte el. Háromszor nyert bajnoki címet, és még öt alkalommal szerzett érmet az NB I-ben. A magyar válogatottat két időszakban is irányította szövetségi kapitányként.

Forrás: Kisalföld.hu
Fotó: Kisalföld.hu 

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink