Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Eljárás indult

A RÁBA ETO csapata együttérzését fejezi ki a hétfői RÁBA ETO – Veszprém futsal bajnoki mérkőzést követően, a hazaúton megsérülő Veszprémi ultrákkal szemben.

Eljárás indult

A Rába ETO mérkőzését ezúttal is a régió legelismertebb biztonsági szolgálata, az MLSZ által meghatározott létszámmal biztosította, így a rendezvény területén semmilyen atrocitás nem történt. Annak ellenére, hogy klubunk mindent megtett annak érdekében, hogy a rendezvény biztonságos legyen, a hazafelé igyekvő 15-20 veszprémi ultrát egy ismeretlen csoport a Sportcsarnok területén kívül. megtámadta. Sajnos a klubnak nem áll módjában, hogy a közterületeket is felügyelje, mivel az a rendőrség illetékességi területéhez tartozik. Továbbá az is kijelenthető, hogy nem a mérkőzésen részt vevők közül támadtak rá a már hazafelé tartó vendégekre a találkozó után. A rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint ismeretlen tettesek ellen csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás.

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink