Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Presztízs győzelem

Nehéz félidő utolsó percében Juanra szerezte meg a vezetést, majd Gulyás egyenlítése után a hazaiak hibáit kihasználva megérdemelten győzött 1-4-re az ETO Veszprémben.

Presztízs győzelem

Fehér és Finta sérülés, Tatai eltiltás miatt nem léphetett pályára a hazaiaknál, a címvédő és listavezető ETO-t fogadták.

Sok hibával és fegyelmezett mezőnyjátékkal kezdődött a rangadó. Boromisza Gábor veszélyeztetett először, Tóthnak kellett nyújtózkodnia, beakadhatott volna a bravúr nélkül a bal felsőbe a labda. Enyhe győri fölény alakult ki, az ETO irányított, a Veszprém fegyelmezetten védekezett és kontrákkal operált. A 9. percben Seidler lövését védte Schmidmajer, aztán egy távoli próbálkozást hatástalanított a bakonyiak kapusa.

A 12. percben Boromisza tüzelt, Tóthnak kellett ismét védenie. A hajrára élénkebbé vált a játék, jöttek is a helyzetek mindkét oldalon. Bő három perccel a félidő vége előtt Seidler találta el a kapufát, majd Schmidmajer védett nagyot egy újabb győri kontra után. Nem sokkal később Constantino pörgetett a hazai kapufára.

A Veszprém nem bírta ki a nyomást, labdavesztésük után után Juanra kapott jó passzt a bal oldalon Alextől, aki nem hibázott (0:1).

Az első félidőben keményen harcolt a Veszprém, Schmidmajer védései és szerencséje lassan őrületbe kergették a győrieket.

Nem változott a játék képe a szünet után sem, a második játékrész elején Juanra bombáját ütötte ki Schmidmajer, majd váratlanul kiegyenlítettek a hazaiak.

A 22. percben Gulyás használta ki a győriek figyelmetlenségét, és egy hirtelen kapáslövéssell viszonylag távolról, a rövidbe zúdította a labdát a lábbal menteni próbáló Tóth lábfeje mellett talált rést a győri kapuba (1:1).

Két nagy helyzettel azonnal válaszolt az ETO, majd Tar előtt adódott óriási lehetőség. Ami kimaradt, s ez azért volt nagy baj, mert az ellentámadásból büntettek a vendégek.

A 26. percben Constantino helyezett a higgadtan veszprémi kapuba (1:2).

A 31. percben a Veszprém végezhetett el szabadrúgást, mégis a vendégek voltak eredményesek, az elpasszolt játékszerrel Harnisch lépett el és elegánsan értékesítette a ziccert, (1:3).

A 34. percben Boromisza G. megkapta második sárga lapját, s ezzel a pirosat. A bakonyiak hősiesen védekezve megúszták kapott gól nélkül az emberhátrányos időszakot.

3,5 perccel a vége előtt a véghajrában kapusát lehozva igyekezett gólt szerezni a Veszprém, ám ez nem sikerült, míg zárásként az utolsó pillanatban a másik oldalon Davide talált az üres kapuba, (1:4).

FC Veszprém - Rába ETO 1-4 (0-1)

Gólszerzők: Gulyás M. (22p), illetve Juanra (20p), Constantino (25p), Harnisch Á . (31p), Davide Moura (40p)
 
FC Veszprém: Schmidmajer - Boromisza G, Boromisza D., Füzy, Bognér
Csere: Spandler, Hoffer, Petróczi, Tar, Gulyás, Püspök, Erdősi
Vezetőedző: Madarász János

ETO: Tóth - Davide, Constantino, Juanra, Sáhó
Csere: Matkovics, Gémesi, Harnisch, Vas, Dávid, Drahovsky Bognár, Seidler, Tama
Vezetőedző: Marcos Angulo

Hiába futsalozott a meccs jelentős részében fegyelmezetten a Veszprém, olyan súlyos hibákat követett el, hogy esélye sem volt megszorítani a címvédőt. Az ETO büntetett, jobban is használta ki a lehetőségeit.

Madarász János: - Bosszantó, hogy nem ellenfelünk kidolgozott akciói után, hanem saját hibáinkból kaptuk a gólokat. Nyilván a győriek nagyobb játékerőt képviselnek, ám a négyből három találatot mi ajándékoztunk nekik és ez nagyon bántó.

Marcus Angulo: - Fantasztikus a hangulat Veszprémben, mindig öröm itt pályára lépni. Látszik, hogy jó munkát végeznek a hazaiak, mindig kemény meccset játszunk velük. További sok sikert nekik, remélem, a rájátszásban találkozunk.

Tudósításunk a VEOL.HU - Horváth Gábor által megírt cikk alapjaira épült. A képeket Penovác Károly készítette. Köszönjük!

eto.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink