Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győzött az ETO a Neusiedl ellen

Zamostny duplázott, majd két gólos ETO vezetés után az osztrákok szépítettek a hajrában.

Győzött az ETO a Neusiedl ellen

A feszült hangulatú mérkőzésen a Neusiedl kezdett jobban, agresszív letámadásuk után hamar kiegyenlítődött a játék, majd az ETO átvette az irányítást. A félidő hajrájában megszerezte a vezetést a Győr, Rácz F. átadását Zamostny a 42. percben a kivetődő osztrák kapus mellett lőtte a hálóba (0-1).

Akár még szünet előtt duplázhatott volna a győri játékos, azonban egy félpályás megindulása után a kifutó kapusba lőtte a ziccert, maradt az egy gólos megérdemelt győri vezetés.

A szünetben szinte teljes sort cserélt az ETO, pontosabbá vált a győriek támadójátéka. A 67. percben szép győri támadást követően Szabó L. átadását Zamostny vágta az osztrák kapuba, kettőre növelte az ETO előnyét (0-2).

Zamostny akár kétszer is triplázhatott volna, de előbb kisodródva lőtt kapura, amit az osztrák kapus zárva a rövidsarkot kivédett, majd a osztrák cserekapus nagy vetődéssel csípte el az érkező Zamostny elől Szabó L. átadását. 

A Neusiedl nem sokkal később Kamasik jovoltából egy bődületes kapufát is rúgott. A 73. percben nem tudott a Győr a bal oldalon felszabadítani, egy remek átadás után érkezett üres területre Sonnleitner, és lövése után a labda a győri kapusról a jobb alsó sarokba hullott (1-2).

A gól után megpróbált az osztrák csapat egyenlíteni, de az ETO már nem adott nekik több lehetőséget, így 2-1-re nyerni tudott osztrák ellenfele ellen az utolsó felkészülési mérkőzésen.

Neusiedl - ETO FC Győr 1-2 (0-1)

Gólszerzők: Sonnleitner (73p), illetve Zamostny (42p, 67p)

Neusiedl: Kaiser - Seywerth, Salamon, Divljak, Steiner, Eberl, Wodicka, Weber, Enguelle, Christ, Steinacher
Vezetőedző: Wactner Manfred 

ETO FC Győr: Gyurákovics - Vadász (Gyagya), Nagy Á. (Pálfi), Nagy J. (Varga), Kilti (Szimcso) - Tajthy (Medgyes), Pongrácz (Csizmadia), Rácz (Szabó L.) - Kabát (Kulcsár), Beliczky (Magasföldi), Zamostny
Vezetőedző: Bekő Balázs 

Kapcsolódó képek

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink